2024. szeptember 8., vasárnapMa Regina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 354,00 Ft | CHF: 421,00 Ft
2024.09.08. Regina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 354,00 Ft | CHF: 421,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / A Puskás Aréna előtt kizárólag Sopronban lép fel a Halott Pénz

Hirdetés

A Puskás Aréna előtt kizárólag Sopronban lép fel a Halott Pénz

Idén visszatér a SopronFest. A fesztivált másodjára rendezik meg, a tavalyi sikerek után pedig a hazai zenei élet legnagyobb nevei lesznek idén is a headliner fellépők. Míg a szombatot Azahriah pörgeti fel, vasárnap pedig Majka lesz a főfellépő, addig a pénteki nyitónapon olyan előadók állnak színpadra, mint az Alle Farben, a Follow the Flow, Beton.Hofi, Rúzsa Magdi, a ByeAlex és a Slepp, valamint a Carson Coma. Ezen a napon, május 17-én nyitja meg a 2024-es SopronFestet a Halott Pénz.

Méltóképpen szeretnénk megünnepelni a születésnapunkat. Egy pécsi szobából jutottunk el a legnagyobb hazai koncerthelyszínre, ezzel pedig újra egy álmunk valósul meg. A Halott Pénz karriertörténetében mindig fontos állomás volt Sopron, az első, igazán nagy sikereket ugyanazon a helyszínen élhettük át, ahová most is készülünk.

– idézi Marsalkó Dávidot, a banda frontemberét a fesztivál hozzánk eljuttatott közleménye. A rapper hozzáteszi: „A születésnapi koncert előtt nem vállaltunk el más hazai fellépést, a SopronFest az egyetlen kivétel. Jó lesz újra találkozni a közönségünkkel, és mi is nagyon készülünk, hiszen fél év telt el azóta, hogy ekkora közönség előtt koncerteztünk.”

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/kultur/2024/04/01/halott-penz-koncert-sopronfest-puskas-arena/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Egy halott gyilkos is felbukkan a pankrációs dokumentumsorozatban

Megérkezett a várva várt Netflix dokumentumsorozat első előzetese, amely a WWE egykori tulajdonosa, Vince McMahon …