2024. szeptember 8., vasárnapMa Mária napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 354,00 Ft | CHF: 421,00 Ft
2024.09.08. Mária Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 354,00 Ft | CHF: 421,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / A jazz, a képregények és az elektronikus zene kerül főszerepbe ezen a hétvégén

Hirdetés

A jazz, a képregények és az elektronikus zene kerül főszerepbe ezen a hétvégén

Május 18., szombat

KoreaON – Koreai Kulturális Fesztivál

Május 18-án és 19-én, két napon át merülhetünk el a koreai kultúrában a KoreaON fesztiválon. A Hungexpo falai között teljesen ingyenesen láthatunk modern és tradicionális zenei produkciókat, taekwondobemutatót, de benevezhetünk koreai szépségápolási tanácsadásra is. A K-pop-rajongóknak jó hír, hogy lesz K-pop-parti, ráadásul egy ismert, öttagú dél-koreai a cappella csapat, a MayTree is színpadra lép. Mindeközben kézművesstandokon ismerkedhetünk a kultúrával, a gasztronómiával, és családi programokba is bekapcsolódhatunk.

Cruisin x LavaLava with Josh Wink

A LavaLava és a Cruisin közös buliján tér vissza Budapestre Josh Wink, az amerikai acid pionír. Egyenesen Philadelphiából érkezik hozzánk, rögtön a Duna kellős közepére, az Európa Hajó teraszára, május 18-án.

Hirdetés

Budapest Comic Con 2024

Idén is lesz Budapest Comic Con, idén a harmadik! A szervezők számos külföldi és magyar színészt, képregényalkotót, hazai és nemzetközi árust hívtak el a rendezvényre május 18. és 19. között, hogy ezen a hétvégén a képregényőrültek, sorozat- és filmfanatikusok, cosplay- és animemániások, ifjú jedi padavanok, valódi szuperhősök ne unatkozzanak.

Május 19., vasárnap

Jazzy Fesztivál 2024

Borozni jó. Borozva koncerteket hallgatni még jobb. Ebből a két egyszerű megállapításból indultak ki a Jazzy Fesztivál szervezői. Május 17. és 21. között a MomKult teljes külső-belső területén várnak 3 színpadon 22 koncerttel, 4 DJ-vel, 40 borászattal és a város legjobb food truckjaival.

Délutántól a jazz, a funk, valamint a soul stílus képviselői táncoltatják meg a jazz szerelmeseit. Fellép többek között az Anima Sound System, Barabás Lőrinc, a Ladánybene 27, a Los Orangutanes, a Melody Maker, Sárik Péter, Zolbert, Izo Fitzroy, Temesi Berci. Esténként pedig egy-egy nemzetközi nagyágyú zárja az estét: pénteken a PASO és a világhírű brit csapat, Matt Bianco koncertjén bulizhat a fesztivál […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2024/05/16/programajanlo-budapest-hetvege-kulturalis-fesztival-jazz-kepregeny-elektronikus-zene/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Ismét a Pink Floyd-slágereké lesz a főszerep a Várkert Bazárban

Szeptember 14-én újra Keep Floyding-koncert lesz a Várkert Bazárban. Az Into the Shining Sun című estén elhangzanak …