2024. április 21., vasárnapMa Konrád napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
2024.04.21. Konrád Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Volt tanácsadója szerint Donald Trumpnak nincs elég esze ahhoz, hogy diktátor legyen

Hirdetés

Volt tanácsadója szerint Donald Trumpnak nincs elég esze ahhoz, hogy diktátor legyen

A volt nemzetbiztonsági főtanácsadót, John Boltont arról kérdezték egy interjúban, hogy Trump képes lenne-e az általa sokat dicsért diktátorok nyomdokába lépni. Bolton nemcsak Trump szellemi képességeit, hanem a volt elnök szakmai tudását is becsmérelte, és azt mondta, hogy „az isten szerelmére, ő egy ingatlanfejlesztő”.

Az exelnök kritikusává lett Bolton 2018 áprilisától 2019 szeptemberéig töltötte be a  nemzetbiztonsági tanácsadói posztot. George W. Bush elnöksége idején pedig az Egyesült Államok ENSZ-nagyköveteként dolgozott – írja a The Guardian.

Bolton beszámolója szerint Trump nemcsak a politikai filozófiában járatlan, hanem koncentrációs képességek híján is van, ami nem előnyös egy diktátor hatékonysága szempontjából.

Arról is beszélt, hogy a republikánusok elnökjelöltjét nem érdekli a politikai döntéshozatal és a következmények elemzése, ahogyan az megszokott más vezetők esetében.

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2024/03/31/donald-trump-egyesult-allamok-john-bolton-nemzetbiztonsagi-tanacsado-nato-velemeny/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Egyre valószínűbb, hogy betiltják a TikTokot az Egyesült Államokban

Az amerikai képviselőház egy Izraelnek és Ukrajnának szánt segélycsomag részeként szombaton elfogadta a TikTok betiltását …