2024. április 25., csütörtökMa Márk napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
2024.04.25. Márk Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Vlagyimir Putyin forrong a dühtől, kőkemény megtorlásra készül

Hirdetés

Vlagyimir Putyin forrong a dühtől, kőkemény megtorlásra készül

Bár lassan két hét telt el a Crocus City Hall kulturális központ elleni terrortámadás óta, az Oroszországot ért sokk azóta sem enyhült, a támadás továbbra is az orosz közélet egyik legmeghatározóbb témája. A TASZSZ beszámolója szerint Vlagyimir Putyin orosz elnök a Belügyminisztérium kibővített ülésén ígéretet tett arra, hogy Oroszország eljut a terrortámadás megrendelőihez.

Önök most több más osztállyal együtt nyomoznak a március 22-én bekövetkezett véres terrortámadás elkövetői ellen. Azonban számunkra nagyon fontos, hogy ne csak az elkövetők kerüljenek kézre, hanem a láncszem összes darabja a helyére kerüljön, azaz a megrendelő azonosítására is sor kerüljön

– monda Putyin a belügyminisztérium kibővített ülésének résztvevői előtt.

„Minden bizonnyal eljutunk hozzájuk” – biztosított mindenkit Putyin a terrortámadás megrendelőiről beszélve.

Hirdetés

Mindeközben Putyin parancsot adott ki az országos migrációs politika megváltoztatására. Ennek érdekében kérte a belügyminisztériumot, valamint a többi rendvédelmi szervet, hogy a kormánnyal és az elnöki adminisztrációval együttműködve ezeket a kérdéseket átfogóan, minden apró részletre odafigyelve dolgozzák ki.

Alapszintű orosz nyelvtudás nélkül folyamodnak állampolgárságért

Az orosz elnök felháborodásának adott hangot, hogy egy ilyen konkrét ügy kellett ahhoz, hogy megértsék, egyesek minden gond nélkül eljuthatnak Oroszországba, áteshetnek minden formaságon, munkavállalói engedélyt kaphatnak úgy, hogy gyakran bűnözők csoportjai állnak mögöttük.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2024/04/02/vlagyimir-putyin-oroszorszag-crocus-city-hall-terrortamadas-terrorizmus/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Izrael ismét arra készül, hogy megtámadja Rafah városát

Folytatja készülődését az izraeli hadsereg a palesztin lakosságú Gázai övezet déli végén, az egyiptomi határnál …