2024. május 19., vasárnapMa Ivó, Milán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 357,00 Ft | CHF: 393,00 Ft
2024.05.19. Ivó, Milán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 357,00 Ft | CHF: 393,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Újabb fordulat a meggyilkolt szerb kislány ügyében: felfüggesztették a bori rendőröket

Hirdetés

Újabb fordulat a meggyilkolt szerb kislány ügyében: felfüggesztették a bori rendőröket

Hetek óta uralja a szerb nyilvánosságot a kétévesen megölt Danka Ilics meggyilkolásával gyanúsított egyik férfi testvérének, Dalibor Dragijevicsnek a halála, pontosabban annak körülményei. A férfit ugyanis – akit azzal vádoltak, hogy fivérének, Dejan Dragijevicsnek segített az elütött, majd megfojtott kislány holttestének eltüntetésében – vélhetően halálra verték a bori rendőrök a fogdán.

Nem hivatalos információk szerint az ügyet vizsgáló Belső Ellenőrzési Osztály most az erőszakkal vádolt rendőrök felfüggesztését kérte. Az osztály megkísérelte kideríteni, hogy mi is történt Dragijeviccsel április 7-én, a fogdán töltött éjszakán, amikor a kiérkező mentősök már nem tudták megmenteni az életét. Egy szerb portál, a Nova.rs úgy tudja, hogy a belső ellenőrök fegyelmi eljárás indítását javasolták az egyenruhásokkal szemben, valamint kérték az elmozdításukat is. 

Elfogatásától kezdve kínozták a gyanúsított testvérét

Helyi sajtóértesülések szerint Dalibor Dragijevicset attól a pillanattól fogva kínozta a rendőrség, hogy őrizetbe vették a gyanúval, miszerint segített testvérének elrejteni a kislány holttestét. A portál szerint a rendőrök aznap többször megverték, miközben különböző helyszínekre vitték, hogy kiszedjék belőle, hol lehet a kislány holtteste, amiről azt állította, nem tudja. 

Mint arról beszámoltunk, a kétéves Danka Ilics március 26-án tűnt el Bor melletti Banjsko Polje településről, ahol családi házuk udvarán játszott a testvéreivel. Tíz nap keresés után vették őrizetbe gyanúsítottként Dejan […]

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2024/05/12/danka-ilics-meggyilkolt-szerb-kislany-gyanusitottak-bori-rendorok-felfuggesztes/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Keleten vagy nyugaton vannak Magyarország szövetségesei?

A héten tartott közös konferenciát a Political Capital magyar és a GLOBSEC nemzetközi politikai think-tank …