2024. május 20., hétfőMa Bernát, Felícia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 357,00 Ft | CHF: 393,00 Ft
2024.05.20. Bernát, Felícia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 357,00 Ft | CHF: 393,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Szabadon engedték Gérard Depardieu-t

Hirdetés

Szabadon engedték Gérard Depardieu-t

A párizsi ügyészség bejelentette hétfőn este, hogy Gérard Depardieu francia színészt „beidézték a büntetőbíróság elé” szexuális zaklatás vádjával, így 2024 októberében bíróság elé kell állnia. A színészt szabadon engedték – írja a francia bfmtv.com a párizsi ügyészség közleménye alapján.

A színésznek két olyan szexuális zaklatás miatt kell majd bíróság elé állnia, amelyeket a vádak szerint 2021 szeptemberében követtet el két áldozat sérelmére, a Zöld redőnyök című film forgatásán. 

Mint megírtuk, Gérard Depardieu-t április 29-én, hétfőn vették őrizetbe, miután szexuális zaklatás miatt beidézték a nyomozók a párizsi igazságügyi rendőrség III. kerületi irodájába. 

Hirdetés

Depardieau „gyúrta a derekát, a hasát, egészen a melléig”

A színészről két nő is azt állította, hogy fogdosta őket két különböző filmforgatás alkalmával. Az első panasz egy asszisztenstől érkezett, akit 2014-ben, 24 éves korában a tenyerével végigsimított Depardieau, továbbá illetlenül beszélt vele.

A másik feljelentést idén februárban tette meg ellene egy 53 éves díszlettervező „szexuális támadás”, „szexuális zaklatás” és „szexista sértegetés” miatt. Elmondása szerint a 75 éves színész megragadta őt egy folyosón, a lábai közé szorította, és azt mondta neki, hogy „feldugom a nagy napernyőmet a sz*rodba”. A Mediapartnak adott beszámoló szerint a színész „brutálisan megragadta” és „gyúrta a derekát, a hasát, egészen a melléig”. Az esetről […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2024/04/29/gerard-depardieu-orizetbe-vetel-szexualis-zaklatas-francia-szinesz-ugyeszseg/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Nagy bajban van az egyik utolsó retró kommunista állam

A Világbank április végén közzétett, „Reformok felgyorsítása a növekedés érdekében” című jelentése szerint Laosz reál …