2024. április 21., vasárnapMa Konrád napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
2024.04.21. Konrád Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Orbán Viktor Bukarestben tárgyalt

Hirdetés

Orbán Viktor Bukarestben tárgyalt

A kormányfő Románia miniszterelnökével, Marcel Ciolacuval munkamegbeszélést folytat Sorin Grindeanu román közlekedési miniszter, valamint Bóka János, az európai uniós ügyek minisztere társaságában.

Orbán Viktor szerda este az EU Stratégiai Menetrend 2024–2029 bukaresti előkészítő megbeszéléséhez csatlakozik Horvátország, Belgium, Szlovénia miniszterelnökével, Románia elnökével, valamint Charles Michellel, az Európai Tanács elnökével közösen.

A Stratégiai Menetrend az uniós intézményi ciklus végén elfogadandó dokumentum, ami a következő intézményi ciklusra irányadó stratégiai kihívásokat vázolja fel, és útmutatást ad az EU intézményeinek.

Hirdetés

A Menetrendet az állam- és kormányfők fogadják el, a döntés előtt pedig több alkalommal, több európai városban kisebb csoportokban tanácskoznak a dokumentumról.

Mint megírtuk, Orbán Viktor miniszterelnök szerdán a Karmelita kolostorban fogadta Enrico Letta <a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2024/04/03/orban-viktor-miniszterelnok-romania-bukarest-kelemen-hunor/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Egyre valószínűbb, hogy betiltják a TikTokot az Egyesült Államokban

Az amerikai képviselőház egy Izraelnek és Ukrajnának szánt segélycsomag részeként szombaton elfogadta a TikTok betiltását …