2024. április 25., csütörtökMa Márk napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 392,00 Ft | USD: 366,00 Ft | CHF: 401,00 Ft
2024.04.25. Márk Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 392,00 Ft | USD: 366,00 Ft | CHF: 401,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Nagy erőkkel keresnek egy eltűnt kétéves kislányt Szerbiában

Hirdetés

Nagy erőkkel keresnek egy eltűnt kétéves kislányt Szerbiában

Továbbra is keresik azt az eltűnt kétéves kislányt, aki március 26-án 13 óra 45 perc körül tűnt el a Banjsko Polje negyedben, a Vojvoda Radomir Putnik utca 19-es szám alatt, Bor városából, Szerbiából.

Danka Ilic Barna hajú, barna szemű, eltűnésekor olajzöld kabátot, lila nadrágot és fekete tornacipőt viselt. A Szerbiában november 1-jétől létező Találj meg! keresőrendszer most először lépett életbe annak érdekében, hogy mielőbb visszakerüljön otthonába egy eltűnt gyermek.

Danka édesanyja a Telegrafnak azt nyilatkozta, csak annyi időre fordult el, amíg a másik gyerekének vizet adott. Amikor visszapillantott, a kislánynak már nyoma sem volt.

Hirdetés

A rendőrség kutyákat és hőérzékelős drónokat is bevetett, továbbá a tűzoltók és az önkéntes mentőegységek, valamint mintegy háromszáz helyi is a terepen van, emellett az eltűnt lány felkutatásához a családja és barátaik is csatlakoztak – tette közzé a Pannon RTV.

A Tijana Juric Alapítvány képviselője arra kéri a polgárokat, hogy segítsék a rendőrség munkáját. Aki látja a kislányt, azonnal hívja a rendőrséget a 192-es számon.

A szerbiai polgárokat sms-ben értesítették a kislány eltűnéséről, a televíziókban és rádiókban is közölték az eltűnését, még az autópályákon lévő kijelzőkön is értesítik az utazókat, hogy a kislányt keresik.

A keresést nehezíti, hogy Danka egy nehezen megközelíthető terepen tűnt el, amelyet sűrű erdő vesz körbe. A külvárosi településen sok a patak is. Borban az eső is esett, ezért még nehezebb volt a keresés. 

Danka Ilic nagyapja a Blic Tv-nek elmondta, hogy az jár a fejében, hogy az unokáját elrabolták, ugyanis igen közel, 45-50 percre van a bolgár határ, s nem világos számára, hogy huszonnégy óra semmilyen nyomot nem találtak azok, akik már egy napja folyamatosan fésülik át a terepet.

<a href="https://www.instagram.com/reel/C5BNYCtsW8Q/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading" style=" background:#FFFFFF; line-height:0; padding:0 0; text-align:center; […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2024/03/27/police-eltunes-szerbia-mentes/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Izrael ismét arra készül, hogy megtámadja Rafah városát

Folytatja készülődését az izraeli hadsereg a palesztin lakosságú Gázai övezet déli végén, az egyiptomi határnál …