2024. április 25., csütörtökMa Márk napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 392,00 Ft | USD: 366,00 Ft | CHF: 401,00 Ft
2024.04.25. Márk Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 392,00 Ft | USD: 366,00 Ft | CHF: 401,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Már Montenegró is az eltűnt szerb kislány után kutat

Hirdetés

Már Montenegró is az eltűnt szerb kislány után kutat

Továbbra is komoly erőkkel keresik azt a kétéves szerb kislányt, aki nyolc nappal ezelőtt tűnt el Szerbiából. A horvát Index nevű lap arról ír, hogy a nyomozást kiterjesztették Montenegró területére is, de az Europol és az Interpol is körözést adott ki Dankára. 

Danka, az eltűnt szerb kislány

Danka, az eltűnt szerb kislány

Folytatódik a keresés a kétéves Danka Ilics után, aki a szerbiai Bor településen családi házuk kertjéből tűnt el múlt kedden ebéd után. A több mint 10 négyzetkilométeres területet kétezer emberrel vizsgálták át a hatóságok. A szülőket is kihallgatták, három hamis tanút és egy rendőrt letartóztattak, miután Szerbia bécsi nagykövetsége is megosztotta a hírt, miszerint egy férfi látni vélte a kislányt az osztrák fővárosban. A magyar rendőrség is felhívást tett közzé.

Miután elemezték a kislány felkutatásában eddig szerzett információkat, a rendőrség kibővítette a nyomozást Szerbia területén – mondta el Bojana Otovics Pjanovics rendőr őrnagy.

Hirdetés

Valószínűleg már nincs Szerbiában

A montenegrói belügyminisztérium hétfőn jelentette be, hogy ők is az eltűnt szerbiai lány után kutatnak, és arra kérték a montenegrói állampolgárokat, hogy amennyiben információjuk van róla, tájékoztassák az Interpol podgoricai irodáját.

A közösségi oldalakon megjelenő bejelentéseket is nyomon követik, valamint a kislány családjától, hozzátartozóitól folyamatosan gyűjtik az információkat – közölte Ivana Stevanovics, a szerbiai Kriminológiai és Szociológiai Kutatóintézet igazgatója. 

Stavnovics szerint az a tény, hogy ennyi idő elteltével még […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2024/04/02/danka-eltunt-kislany-szerbia-nyomozas-montenegro/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Meghalt Frank Field, volt munkáspárti miniszter

Életének 82. évében, elhunyt Frank Field, az Egyesült Királyság parlamentjének tagja, volt munkáspárti miniszter és …