2024. április 25., csütörtökMa Márk napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 392,00 Ft | USD: 366,00 Ft | CHF: 401,00 Ft
2024.04.25. Márk Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 392,00 Ft | USD: 366,00 Ft | CHF: 401,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Macron Rockyra gyúrta magát, de vajon elég lesz-e Putyin fekete öve ellen?

Hirdetés

Macron Rockyra gyúrta magát, de vajon elég lesz-e Putyin fekete öve ellen?

A francia elnök fotósa két képet posztolt az Instagramra, napokkal azután, hogy sokkal keményebb nyilvános álláspontot kezdett képviselni Oroszországgal szemben. Azt egyelőre nem tudni, hogy a zsák helyébe kit képzelt a francia politikus, de egy biztos, láthatóan nem kímélte.

A francia Emmanuel „Rocky” Macronra sokan felfigyeltek a közösségi médiában, bár akadtak köztük szkeptikusok, sokan kételkednek az elnök bicepszében, manipulált fotókra gyanakodnak. Mások azonban lelkes bokszolót látnak, aki készen áll, hogy felvegye a harcot a Kreml urával, Vlagyimir Putyinnal. Utóbbi elég valószínűnek tűnhet, ugyanis a képek alig egy héttel az után kerültek fel a közösségi oldalakra, hogy a francia államférfi kijelentette, akár nyugati csapatokat is küldhetnek Ukrajnába.

Később Macron a francia televíziónak adott interjújában arról beszélt, „ha békén hagyjuk Ukrajnát, ha hagyjuk, hogy Ukrajna elveszítse ezt a háborút, akkor Oroszország biztosan fenyegeti Moldovát, Romániát és Lengyelországot” – mondta.

Hirdetés

A BBC szerint Gaspard Gantzer, egy ismert PR-szakértő a Nice-Matin című újságnak elmondta, hogy az elnök azt akarta megmutatni a képekkel, hogy „ő is olyan francia, mint bárki más, hogy nagyszerű fizikai állapotban van, hogy harcolni akar”. A CNews műsorszolgáltató szerint „a két képen az államfőt látjuk, amint készen áll a küzdelemre, tekintete a bokszzsákra szegeződik. Mintha elszánt lenne, hogy legyőzi ellenfeleit. Az elrajzolt vonások, a domború izmok, az összeszorított fogak, az elnök igazi harcosnak tűnik”.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2024/03/21/emmanuel-macron-vlagyimir-putyin-oroszorszag-kijev-franciaorszag-elnok-boksz-cselgancs/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Meghalt Frank Field, volt munkáspárti miniszter

Életének 82. évében, elhunyt Frank Field, az Egyesült Királyság parlamentjének tagja, volt munkáspárti miniszter és …