2024. május 22., szerdaMa Júlia, Rita napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 355,00 Ft | CHF: 390,00 Ft
2024.05.22. Júlia, Rita Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 355,00 Ft | CHF: 390,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Lányok szoknyája alá nézett a vásáron, elbocsátották az egyetemi tanárt

Hirdetés

Lányok szoknyája alá nézett a vásáron, elbocsátották az egyetemi tanárt

Egy professzort kirúgtak egyetemi állásából, és súlyos szexuális zaklatás vádjával néz szembe, miután lebukott, amint egy vásáron nők szoknyája alá nézett be egy cipőjére szerelt kamera segítségével (upskirting angol szóval, amelynek nincs igazán magyar megfelelője). A magát Melissa néven azonosító áldozat által megosztott felvételeken látható, amint a 40 éves Miguel Pérez a bal oldali cipőjét a Puebla 2024 vásáron, Puebla központjában május 2-án egy nő szoknyája alá csúsztatja, aki éppen ételt rendel – írta meg a Daily Mail.

Látható, ahogy Pérez oldalra lép, és megpróbálja a tornacipőt a gyanútlan nő lábai közé helyezni, hogy jobb felvételt tudjon készíteni.

Hirdetés

Melissa ezt követően odalépett a nőhöz, hogy figyelmeztesse, aminek hatására Pérez a kijárat felé vette az irányt, miközben Melissa barátja kérdőre vonta: „Hová mész, papi?” – kérdezte Melissa partnere Péreztől. – „Látom, hogy a cipőddel csinálod a felvételt!” Pérez válasz nélkül próbálta folytatni útját, de a gallérjánál fogva rángatták, miközben a tömegben haladt. Ahogy két rendőr felé közeledett, Melissa barátjának sikerült végre normálisan megragadnia Pérezt az inggallérjánál fogva.

Ez a szemét a nőket filmezi egy kamerával cipőjén

– mondta. Pérez úgy próbálta lerázni a rendőröket, hogy a jobb lábával egy lépést tett előre, de Melissa barátja a bal tornacipőjére mutatott, és az ujját a kamera tetejére tette. „Ott van, nézze” – mondta a rendőrnek.

Nem elég hatásos a rendőrség?

Pérezt a helyszínen megbilincselték, és egy sátorba kísérték, ahol kihallgatták, majd a helyi rendőrőrsre vitték. Előzetes letartóztatásba helyezték, amíg Puebla állam főügyészsége folytatja a vizsgálatot. A kerületi ügyészség állítólag úgy próbálta megoldani az incidenst, hogy azt javasolta, fizessen 590 dollárt (nagyjából 213 ezer forint) az áldozatának, amit a nő elutasított.

A szerdán közzétett videonyilatkozatában a láthatóan megrendült Melissa elmondta, hogy az volt a benyomása, hogy a hatóságok nem fognak vádat emelni Pérez ellen, ezért úgy döntött, hogy megosztja a felvételt a közösségi médiás fiókjain, többek között az X-en.

Bár ez egy kisebb bűncselekmény, úgy gondolom, hogy egyetlen nő sem szeretné, hogy így lássák, főleg a beleegyezése nélkül

– mondta. A helyi hírügynökségektől kiderült, hogy Pérez a Telegram egyik csevegőcsoportján keresztül osztott meg nőkről szexuális tartalmakat. A mexikói Pueblai Benemérita Független Egyetem (BUAP) múlt csütörtökön el is bocsátotta az állásából a tanárként dolgozó férfit.

„A mai napon a pueblai […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2024/05/09/letartoztatas-mexiko-rejtett-kamera-szexulais-zaklatas-upskirt/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Nincs több titok, az MTVA ismertette az EP-választási vita részleteit

Mint arról beszámoltunk, nyilvános vitát szervez a köztévé az EP-listavezetők között. Molnár Csaba, a DK–MSZP–Párbeszéd kampányfőnöke kedden délután posztolta …