2024. április 22., hétfőMa Csilla napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 370,00 Ft | CHF: 406,00 Ft
2024.04.22. Csilla Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 370,00 Ft | CHF: 406,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Ismét utcára vonultak a tiltakozó gazdák Brüsszelben

Hirdetés

Ismét utcára vonultak a tiltakozó gazdák Brüsszelben

A belga főváros uniós negyedének forgalmát kora reggel óta legkevesebb 300 traktoros gazda akadályozza, a tiltakozók a nap folyamán szalmabálákat és gumiabroncsokat égettek el, valamint petárdákat gyújtottak − közölte az MTI. 

Az uniós negyed több metróállomása zárva van, a szerelvények ezeken az állomásokon nem állnak meg. Az uniós intézményekhez vezető utakat lezárták úgy az autós-, mint a gyalogosforgalom elől.    

A belgiumi gazdálkodók a csökkenő bevételeik, romló gazdasági kilátásaik mellett a bonyolult jogszabályok és a termelést is akadályozó adminisztrációs munka miatt tiltakoznak. Elítélnek továbbá több, túlzónak tartott belga és uniós környezetvédelmi intézkedést, valamint az uniós szabadkereskedelmi megállapodások kockázataira hívják fel a figyelmet.    

Hirdetés

A Mezőgazdasági és Halászati Tanács keddi ülésén a tagállamok agrárminiszterei egyebek mellett jóváhagyták a közös uniós agrárpolitika (KAP) célzott felülvizsgálatára vonatkozó […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2024/03/27/belgium-brusszel-demonstracio-gazdatuntetes/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Két magyart kellett megmenteni Ománban, 21 halálos áldozatot követelt a katasztrófa

Emberemlékezet óta nem látott esőzés sokkolta az Egyesült Arab Emírségeket. Mint azt korábban már megírtuk, …