2024. június 22., szombatMa Paulina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 397,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
2024.06.22. Paulina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 397,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Gyurcsány Ferenc elárulta, együttműködne-e Magyar Péterrel

Hirdetés

Gyurcsány Ferenc elárulta, együttműködne-e Magyar Péterrel

„A világ legnormálisabb módja, hogy különböző pártok együttműködnek. A Fidesz lóg ki nyilvánvalóan demokratikus keretek közül” – mondta a volt miniszter arra a kérdésre, hogy együtt tudna-e működni Magyar Péter pártjával az ATV-nek adott interjújában. 

Gyurcsány Ferenc többek között azt is elmondta, hogy 

  • Nem igaz az az állítás, miszerint van egy titkos együttműködésük a Fidesszel, illetve megerősítette, hogy a DK költött Magyar Pétert bíráló kampányra, de odafigyeltek arra, hogy „ne rontsák a politikus renoméját” és „csak tőle idézzenek”.
  • Úgy véli, a választás után átalakul az ország politikai szerkezete és a következő választásokig a három meghatározó szereplő a Fidesz, a Tisza és a DK lesz. 
  • Arra a kérdésre, miért nem vitázott Szentkirályi Alexandrával és Magyar Péterrel azt válaszolta, „nem dolga a népszórakoztatás”, ugyanakkor úgy véli, Magyar Őéter hibát követett el, amikor nem vállalt el több érdemi vitát.  

Legutóbb az

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/ep/2024/06/05/gyurcsany-ferenc-magyar-peter-egyuttmukodes/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Egyre több a halálos kirándulás a görög kánikulában

Michael Mosley felesége már este sejtette, hogy baj van, miután férje nem tért vissza déli …