2024. február 24., szombatMa Alfréd napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
2024.02.24. Alfréd Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Gázából legalább tíz rakétát lőttek ki Izrael felé

Hirdetés

Gázából legalább tíz rakétát lőttek ki Izrael felé

Cikkünk frissül!

CNN helyszíni stábja a dél-izraeli Askelonban legalább tíz nagy dörrenést hallott, ami valószínűleg azt jelzi, hogy a rakétákat az izraeli légvédelmi rendszer, a Vaskupola elfogta és megsemmisítette. Nem világos, hogy az összes rakétát sikerült-e hatástalanítani.

Az enklávétól északra több helyen is légiriadót rendeltek el, ami arra késztette az embereket, hogy menedéket keressenek.

Hirdetés

Askelon közelsége a gázai határhoz azt jelenti, hogy a lakosoknak csak néhány percük van arra, hogy biztonságos helyet találjanak. Amikor a szirénák megszólaltak, az emberek az óvóhelyek felé futottak, többek között parkokban, buszpályaudvarokon és más nyilvános helyeken húzták meg magukat.

A Hamász továbbra is rakétákat lő ki Gázából, annak ellenére, hogy az enklávét több mint három hete intenzív bombázások érik, és az Izraeli Védelmi Erők (IDF) pénteken szárazföldi hadműveletet indított az övezetben.

Izraeli csapás érte a Gázai övezetet kedden

A Hamász-tisztviselők azt közölték, legalább 

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2023/11/01/terror-izraelben-gazai-ovezet-hamasz-izrael-raketatamadas-vaskupola/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

200 gyerek meghalt, börtönbe kerül a köhögés elleni szirupot gyártó cég vezetője

Két év börtönbüntetést kaptak, és 1 milliárd indonéz rúpia (63 056 dollár; 51 786 font) …