2024. június 18., keddMa Levente napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 369,00 Ft | CHF: 415,00 Ft
2024.06.18. Levente Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 369,00 Ft | CHF: 415,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Fontos tanúkat hallgattak meg a meggyilkolt szerb kislány ügyében

Hirdetés

Fontos tanúkat hallgattak meg a meggyilkolt szerb kislány ügyében

Meghallgatták a fő tanúkat Danka Ilics, a meggyilkolt szerb kislány ügyében, köztük azt az embert, aki utoljára látta élve az eltűnt gyereket. A szerb közhangulat azonban egyre reményvesztettebb a gyilkossággal kapcsolatban, jogi szakértők szerint ugyanis hatalmasat hibázott a rendőrség. 

A nova.rs szerb hírportál információi szerint a zajecsari Főügyészségen további két tanút hallgattak meg a kétéves Danka Ilics meggyilkolása miatti eljárásban. A nyomozásban azonban szinte semmi komolyabb fejlemény nincs.

Míg a közfigyelem az egyik gyanúsított, Dalibor Dragijevics bori rendőrkapitányságon történt meggyilkolásának ügyére esett, Danka Ilics holttestének kutatását a terepen felfüggesztették. A gyermek sorsáról ma sem tudni semmit: akik eddig a legteljesebb betekintést nyújtották a sorsdöntő nap történéseibe, a Banjsko polje-i szomszédok voltak, akik látták az úton sétálni a kislányt az eltűnés helyszínének közelében.  

Mint arról beszámoltunk, a kétéves Danka Ilics 2024. március 26-án tűnt el a Bor melletti Banjsko Polje településről, ahol családi házuk udvarán játszott a testvéreivel. Tíz nap keresés után vették őrizetbe gyanúsítottként Dejan Dragijevics és Srdjan Jankovics bori lakosokat, a helyi kommunális közvállalat dolgozóit, akik a gyanú szerint szolgálati járművükkel elütötték a kislányt, majd miután észlelték, hogy a kislány még él, megfojtották, és a holttestet egy szeméttelepre vitték.

Hirdetés

A holttestet többször elmozdították a helyéről Dragijevics testvérének és apjának feltételezett közreműködésével. A gyilkossági ügyet bonyolítja, hogy előbbi a bori fogdán – vélhetően kínvallatás következtében – meghalt. Az apa május 29-én, kedden szabadul. Időközben a család még egy tagja elhunyt, erről itt írtunk bővebben. 

A szomszédok látták a fehér autót megállni 

Az ügyészségnek és a rendőrségnek továbbra sincs végleges válasza arra a kérdésre, hogy mi történt a sorsdöntő napon Banjsko Poljében a kétéves kislánnyal. A szomszédok látták utoljára, amint – miután anyja egy […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2024/05/28/danka-ilics-szerbia-kislany-tanuk-meghallgatasa-gyilkossag-nyomozas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kialakulóban a megegyezés, Ursula von der Leyen maradhat az Európai Bizottság elnöke

Ursula von der Leyen, a leköszönő Európai Bizottság elnöke várhatóan a posztján maradhat, az Európai …