2024. június 15., szombatMa Jolán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 397,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
2024.06.15. Jolán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 397,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Dobrev Klára Magyar Péterről: Azt a taktikát választotta, hogy mindenki hülye, csak ő a helikopter

Hirdetés

Dobrev Klára Magyar Péterről: Azt a taktikát választotta, hogy mindenki hülye, csak ő a helikopter

Dobrev Klára az ATV Heti Napló adásában válaszolt a műsorvezető és a nézők kérdéseire. A Demokratikus Koalíció EP-listavezetőjének legfontosabb állításai az alábbiak voltak:

  • Dobrev Klára hangsúlyozta, hogy a fő ellenség továbbra Orbán Viktor, őt kell legyőzni, Magyar Péterre nem ilyen szemmel tekint.
  • Az erőviszonyok megváltozásáról azt mondta: a szociáldemokrata közösség nagyon stabil és erős közeg. Ugyanakkor van egy másik réteg, és csak remélni tudja, hogy az új típusú vezetőt kereső ellenzéknek nem lesz ugyanolyan csalódása június 9-e után, mint Márki-Zay Péternél.
  • A politikus úgy véli, a fenti helyzet elkerülése csak együttműködéssel lenne lehetséges, de a Tisza Párt vezetője egyelőre azt az utat járja, hogy „elütögeti más pártok kezét” azon címszó alatt, hogy „mindenki hülye, csak ő a helikopter.”
  • Dobrev Klára a műsor részeként nézői kérdésekre is válaszolt, ezek közül az egyik úgy szólt: „miért árulták el Márki-Zay Pétert?” Erre reagálva elmondta: „Senki nem árulta el Márki-Zay Pétert. Márki-Zay Péternek minden egyes kérését a kampányban teljesítettük. A legelején azzal állt elő, hogy hagyjuk egyedül, ő egyedül fogja az Orbán-rendszert leváltani, ezért azt kérte egyébként tőlem is, nem csak Gyurcsány Ferenctől és nem csak a DK-tól, hogy ne is menjünk ugyanabba a megyébe, ahova ő megy. És a legvégén, amikor látta a drámai eredményeket, akkor hívott föl, és azonnal az első telefonra ugrottam. Végig ott voltunk a kampányban. Nagyon remélem, hogy nem lesz ugyanolyan csalódás most Magyar Péter.”

Korábban az Index is közölt interjú Dobrev Klárával, cikkünket  […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/ep/2024/06/03/dobrev-klara-magyar-peter-valasztas-osszefogas/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Ferenc pápa a mesterséges intelligenciáról egyeztetett a világ vezetőivel

A katolikus vezető helikopteren érkezett, majd amikor kiszállt „Még megvagyok, és látom, te is!” kiálltással …