2024. április 25., csütörtökMa Márk napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
2024.04.25. Márk Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Amerikai drón hajtott végre kényszerleszállást Lengyelországban

Hirdetés

Amerikai drón hajtott végre kényszerleszállást Lengyelországban

A lengyel fegyveres erők főparancsnoksága kedd hajnalban közölte, hogy egy, a lengyel légtérben gyakorlatot végző amerikai drón biztosított, lakatlan területen landolt. A kényszerleszállás az előírásokkal összhangban történt.

Ireneusz Nowak a kedd délutáni sajtókonferencián elmondta, hogy a Romániából indított pilóta nélküli repülőgép kiképzési rutinfeladatot hajtott végre, és leszállási manővert kellett volna teljesítenie a miroslawieci repülőtéren, majd onnan visszatérnie Romániába.

A kényszerleszállásról azután döntöttek, hogy a drón elveszítette a kapcsolatot a romániai bázissal. A drón a repülőtérnek egy olyan övezetében szállt le, amely teljesen biztonságos, és amelyet üres üzemanyagtartályok vagy fegyverek ledobására használnak harci repülőgépek kényszerleszállása esetén.

Hirdetés

Ireneusz Nowak közölte, hogy a pilóta nélküli eszköz megrongálódott. A drón nem hordozott fegyvert, és leszállás előtt felhasználta a tartályában lévő […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2024/03/19/kenyszerleszallas-amerikai-dron-lengyelorszag-egyesult-allamok-romania/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Izrael ismét arra készül, hogy megtámadja Rafah városát

Folytatja készülődését az izraeli hadsereg a palesztin lakosságú Gázai övezet déli végén, az egyiptomi határnál …