2024. április 25., csütörtökMa Márk napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 392,00 Ft | USD: 366,00 Ft | CHF: 401,00 Ft
2024.04.25. Márk Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 392,00 Ft | USD: 366,00 Ft | CHF: 401,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / 27 év szökés után tartóztatták le a szexuális erőszaktevőt

Hirdetés

27 év szökés után tartóztatták le a szexuális erőszaktevőt

Letartóztattak egy 80 éves férfit, aki közel három évtizede szökésben volt, miután Thaiföldről visszatért az Egyesült Királyságba – közölte a rendőrség. A cheshire-i rendőrség szerint Richard Burrows nem jelent meg a Chester Crown Courtban 1997-ben, állítólagos gyermekekkel kapcsolatos szexuális bűncselekmények miatt indított tárgyalás kezdetén – írta meg a BBC.

A rendőrség közölte, hogy 13 szexuális bűncselekménnyel vádolják, miután csütörtökön letartóztatták a Heathrow repülőtéren.

Hirdetés

A vádak az 1969 és 1971 közötti állítólagos gyermekmolesztálással kapcsolatosak. Hozzátették, hogy a bűncselekmények egy része állítólag a cheshire-i Congletonban lévő gyermekotthonban történt, mások pedig állítólag West Midlandsben.

Burrows 13 vádpontban, köztük 11 szeméremsértő támadásban és két súlyos szexuális bűncselekményben vádolták meg a Chester Crown Court előtt.

Eleanor Atkinson nyomozó szerint a letartóztatás „jelentős előrelépés” az ügyben.

„Remélem, hogy a letartóztatása figyelmeztetésként hat a többi körözött gyanúsított számára, és megmutatja, hogy nem számít, meddig bujkál, mi megtaláljuk és letartóztatjuk” – tette […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2024/04/02/korozott-szexualis-zaklatas-bujkalas-anglia-elfogas-letartoztatas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Meghalt Frank Field, volt munkáspárti miniszter

Életének 82. évében, elhunyt Frank Field, az Egyesült Királyság parlamentjének tagja, volt munkáspárti miniszter és …