2024. június 18., keddMa Levente napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 369,00 Ft | CHF: 415,00 Ft
2024.06.18. Levente Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 369,00 Ft | CHF: 415,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Megbízható Munkaadó díjat nyert a Rossmann

Hirdetés

Megbízható Munkaadó díjat nyert a Rossmann

A NémetMagyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) éves taggyűlésének keretében május 16-án 37 vállalat vehette át a „Megbízható Munkaadó 2024/2026” elismerő címet, köztük a Rossmann Magyarország Kft., amely már másodjára került a legjobbak közé.

A díjjal olyan vállalatokat jutalmaznak, amelyek példaértékű és megbízható módon gondoskodnak munkatársaik munka- es életkörülményeiről. A kitüntető díjat Németh Kornél ügyvezető és Kiss Judit HR-vezető vette át a DUIHK májusban megrendezett éves taggyűlésén.

A Rosmann lapunkhoz eljuttatott közleménye szerint a 2017-ben életre hívott kezdeményezés célja, hogy felhívja a cégek figyelmét a munkavállaló-barát környezet fontosságára és a munkahelyi feltételek folyamatos javítására ösztönözze a vállalatokat. A pályázat során egy komplex kritériumrendszernek kell megfelelnie annak, aki szeretné elnyerni a cím viselésének jogát. A pályázó cégeknek ismertetniük kell gyakorlati megoldásaikat, vállalati irányelveiket javadalmazás, szociális-jóléti juttatások, toborzás, onboarding, egészség és munkakörülmények, képzés és továbbképzés, fejlődési és karrierlehetőségek tekintetében.

Hirdetés

„Nagy büszkeséggel tölt el bennünket, hogy az idei évben újra elnyertük a DUIHK – Német–Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara által odaítélt Megbízható Munkaadó 2024/2026 címet, melyet azokkal a komplex HR-megoldásokkal érdemeltünk ki, melyeket munkavállalóink jólléte érdekében fejlesztettünk ki. Külön öröm számunkra, hogy a 2022-es pályázati anyagban bemutatott intézkedéseink sorát az idei évben számos olyan komoly intézkedéssel tudtuk kiegészíteni, amelyek nagyon pozitív fogadtatásra leltek munkatársaink körében.”

A Rossmann Magyarország 2022-ben elnyerte a Kincentric Legjobb Munkahely díját is, ami azért különösen fontos számunkra, mert a cím a saját munkatársaink visszajelzésén alapszik. Ez a két díj mutatja meg legjobban számunkra, hogy […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2024/05/31/rossmann-uzlet-megbizhato-munkaado-dij/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Átlagosan ennyit dolgoztak tavaly a magyarok

Az átlagos munkahét hossza az Európai Unióban évről évre rövidül. Íme a legfontosabb megállapítások: A …