2024. április 23., keddMa Csilla napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 370,00 Ft | CHF: 406,00 Ft
2024.04.23. Csilla Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 370,00 Ft | CHF: 406,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Magyarországra érkezhet egy teljesen új, orosz áruházlánc

Hirdetés

Magyarországra érkezhet egy teljesen új, orosz áruházlánc

A Mere nevű orosz kiskereskedelmi láncot (amelyet Oroszországban Szvetofor néven ismernek) 2009-ben alapították meg, azóta legalább húsz országban vannak jelen, köztük több európai államban is. Egyebek mellett Romániában és Szerbiában is jelen vannak.

A haszon.hu számolt be arról, hogy nemrég birtokukba került egy februári keltezésű e-mail, amelyben az áruházlánc képviselői azt írták:

Örömmel tájékoztatjuk arról, hogy az európai Mere szupermarket-hálózat mostantól Magyarországon is elérhető lesz.

Hirdetés

haszon.hu szerint a levelet potenciális üzleti partnereknek küldték szét, és azt is vázolták benne, hogy „az elkövetkező évben” húsz üzletet nyitnak Budapesten és az agglomerációban. A következő három évben pedig összesen 200 üzletet akarnak nyitni az országban, és 700 millió eurós (éves) forgalmat szeretnének elérni.

A portál azt írta, hogy a Mere – akárcsak az Aldi vagy a Lidl – egy úgynevezett hard diszkontlánc, vagyis a portékáit rendkívül nyomott árakon kínálja vevőinek. Mint írták, az üzleteik „meglehetősen spártai berendezésűek”, mert a termékeiket dobozokból, raklapokból kínálják a vevőknek.

A nyomott árakról az említett levélben is írtak az áruház képviselői. Azt ígérték, hogy

az áraik a piaci átlagnál 20 százalékkal alacsonyabbak lesznek

„a gyártókkal való közvetlen együttműködés, a szigorú költségellenőrzés és a minimális kereskedelmi felár miatt”.

Mint írták, elsősorban olyan vevőkre számítanak, akik átlagos és átlag alatti jövedelemmel rendelkező családos emberek, akik megtervezik vásárlásaikat, és heti 1-2 alkalommal keresik fel az üzletet. Az áruházban kapható termékek köre körülbelül 1500 cikkből áll majd: ezek között lesznek […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2024/04/01/magyarorszag-oroszorszag-mere-aruhazlanc-200-uzlet-terv/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Magyarok tízezreiről gomboltak le súlyos pénzeket

Az elmúlt években – az elektronikus fizetési forgalom emelkedésével párhuzamosan – folyamatosan nőtt az elektronikus …