2024. április 21., vasárnapMa Konrád napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
2024.04.21. Konrád Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Zsarolás miatt fogták el egy egészségügyi szolgáltató cég két vezetőjét

Hirdetés

Zsarolás miatt fogták el egy egészségügyi szolgáltató cég két vezetőjét

Zsarolás miatt fogták el egy egészségügyi szolgáltatást nyújtó cég két vezetőjét, akik havonta egymillió forintért cserébe garantálták egy versenytársuknak, hogy a cégét nem szorítják ki a piacról – adta hírül az MTI a  Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közlését.

A közlemény szerint a rendőrség a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) feljelentése alapján indított nyomozást a cég két vezetője ellen.

A BRFK azt írta: a piaci versenyben a kórházak számára előnyösebb árajánlatot tevő cég vezetői a nyomozás adatai szerint két alkalommal hívták találkozóra vetélytársukat. Az első találkozón, január 12-én egy zuglói irodaházban a két férfi felvetette a cégvezetőnek, hogy ha „támogatói szerződést köt velük, és tagdíjként havonta egymillió forinttal patronálja az ő érdekeltségükbe tartozó céget”, akkor garanciát vállalnak arra, hogy a jövőben nem veszik el érdekeltségeit az egészségügyi ellátás körébe tartozó szállítási szolgáltatások piacán.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/03/18/zsarolas-miatt-fogtak-el-egy-egeszsegugyi-szolgaltato-ceg-ket-vezetojet/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Hét vármegyére csaphat le a zivatar, kiadták a figyelmeztetést

Vasárnap a kezdeti naposabb időt követően egyre több felhő lesz felettünk, de legalább pár órára szinte …