2024. április 13., szombatMa Ida napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 367,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
2024.04.13. Ida Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 367,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Vitézy Dávid szerint minimum négy új gyaloghíd kell Budapestre

Hirdetés

Vitézy Dávid szerint minimum négy új gyaloghíd kell Budapestre

Vitézy Dávid főpolgármester-jelölt legújabb Facebook-posztjában a gyalogos/kerékpáros hidak szükségességére hívja fel a figyelmet, amelyekből szerinte igencsak hiány van a fővárosban. Pedig ezek „egyszerű, viszonylag kis költségű mérnöki alkotások”, a természetbe is csekély mértékben avatkoznak be, pár év alatt kivitelezhetők és műszakilag sem jelentenek nagy kihívást.

A volt államtitkár szerint Budapest külsőbb kerületei és szigetei ma is vonzóak lennének a természetbe vágyó emberek számára, csak éppen a megközelíthetőségükben óriási hiányosságok vannak. Ráadásul amíg ezeket a helyszíneket kevesen ismerik, addig a Római-part és a belvárosi parkok túlzsúfoltak. Négy olyan helyszínt is felsorolt, ahol egy ilyen híd hatalmas segítség lenne a zöldbe vágyó lakosság számára:

  • a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/03/29/vitezy-david-fopolgarmester-jelolt-budapest-gyaloghid-margit-sziget/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Hétvégén egy újabb melegrekord is megdőlhet

Szombaton folytatódik a napos, száraz idő fátyolfelhőkkel, melyek időszakosan szűrhetik a napsütést. Emellett az északkeleti …