2024. június 22., szombatMa Paulina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 397,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
2024.06.22. Paulina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 397,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Vitézy Dávid: Soha nem volt jobboldali világnézetem

Hirdetés

Vitézy Dávid: Soha nem volt jobboldali világnézetem

Soha nem volt igazi „NER-rajongó” Vitézy Dávid, az LMP és a Vitézy Dáviddal Budapestért Egyesület főpolgármester-jelöltje – aki korábban rendre a Fidesz-kormányok alatt vállalt pozíciókat.

A 24.hu-nak adott interjúban azt is elárulta, hogy soha nem kellett azonosulnia a kormány minden lépésével, sőt arról is beszélt, hogy miért orrolt meg Orbán Viktorra.

  • Nem zárja ki az elvi együttműködést Karácsony Gergellyel és elmondása szerint azért „mozdult el” a kormányoldaltól, mert a 2022-es választás utáni háromnegyed év „elemi erővel mutatta meg számára, hogy azzal a szakmai típusú felfogással, ami neki van, lehetetlen lesz eredményt elérnie a kormánnyal”.
  • Szerinte az jól megmutatja, hogy áll a kormány Budapesthez, hogy elnézik Lázár János meggyőződéses Budapest-ellenes politikáját. Szerinte Lázár azzal például, hogy a tősgyökeres budapesti Közlekedési Múzeumot kivinné Debrecenbe a BMW-gyár mellé, nyíltan felmutatta a középső ujját Budapestnek.
  • Nagy […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/onkormanyzati_valasztas/2024/05/28/vitezy-david-fopolgarmester-jelolt-interju/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Megtaláltuk a vállalkozót, akit Magyar Péter megnevezett a törölt posztjában

Kollár Steve, a „magyar Terminátor” egy rakás címet begyűjtött már: volt világbajnok táncos, ingatlanfejlesztő és …