2024. június 15., szombatMa Jolán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 397,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
2024.06.15. Jolán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 397,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Vitézy Dávid helyretette Karácsony Gergely állításait

Hirdetés

Vitézy Dávid helyretette Karácsony Gergely állításait

Vitézy Dávid közösségi oldalán reagált Karácsony Gergely állítására, miszerint nem lehet a helyettese, aki a hajléktalanságot politikai szitokszóként használja.

Az LMP és a Vitézy Dáviddal Budapestért Egyesület főpolgármester-jelöltje szerint Karácsony Gergely két dolgot is félremagyarázott. A politikus nem a jelenlegi főpolgármester helyettese szeretne lenni, hanem az utódja. Emellett fontos különbségnek tartja, hogy nem hajléktalanellenes, hanem utasbarát.

A hajléktalanszálló nem szitokszó, akárhogy is próbálja üres moralizálással kiforgatni ezt Karácsony Gergely. Viszont attól senkinek nem lesz jobb a helyzete, hogy elfordítjuk a fejünket, és tudomást sem veszünk a problémáról

Hirdetés

– fejtette ki Facebook-bejegyzésében Vitézy Dávid.

Mint írta, világosak a BKK utazási szabályai arról, hogy nem lehet utazni az ülést és a járművet beszennyező ruházatban. Hozzátette, hogy a szociális ellátórendszer hiányosságait orvosolni kell, nem a tömegközlekedésre terhelni. Vitézy Dávid szerint a június 9-i önkormányzati választás tétje, hogy marad-e a „semmittevés és annak elfedésére a másokat pellengérre állító üres moralizálás, vagy végre cselekvő és az utasok érdekeiért kiálló főpolgármestere lesz Budapestnek”. 

Az LMP főpolgármester-jelöltje szombaton Tarthatatlan a fővárosi utak állapota, tízszer több útfelújításra van szükség címmel tartott sajtótájékoztatót Kőbányán. Vitézy Dávid az eseményen hangsúlyozta, hogy az útviszonyok nemcsak az autósoknak okoznak kényelmetlenséget, hanem a buszokon utazóknak is, nem beszélve a járművekben keletkező anyagi károkról. 

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/onkormanyzati_valasztas/2024/05/25/vitezy-david-karacsony-gergely-budapest-fopolgarmester-bkk-hajlektalanok/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Perzselő hőség közeleg, csaknem 40 fok is lehet jövő héten

Hétvégére nyoma sem marad az esős időjárásnak. Az előrejelzések szerint szombaton és vasárnap is túlnyomóan …