2024. június 15., szombatMa Jolán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 397,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
2024.06.15. Jolán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 397,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Ungár Péter: Karácsony Gergely szavait egyszerűen nem lehet komolyan venni

Hirdetés

Ungár Péter: Karácsony Gergely szavait egyszerűen nem lehet komolyan venni

Vitézy Dávid és Karácsony Gergely péntek este vitáztak a Partizán műsorában. Az elhangzottakat ebben a cikkben foglaltuk össze, és később Nagy Attila Tibor politikai elemző is véleményezte a történteket.

Ungár Péter, a Vitézyt támogató LMP társelnöke a vitáról írt Facebook-posztjában úgy fogalmazott: „Fontos esemény volt ez, évtizedek óta nem volt példa arra, hogy meghatározó közhatalmi pozícióért induló esélyes jelöltek valódi vitát folytattak volna. Ez elsősorban Vitézy Dávid érdeme, Karácsony Gergely mindenféle nevetséges indokkal megpróbált elmenekülni a vita elől, de Vitézy Dávid ezt nem hagyta”.

Utólag azért pontosan értjük, hogy miért nem akart vitát Karácsony Gergely, mert elég egyértelmű vereséget szenvedett. Már az első blokkban kiderült, hogy a jelenlegi főpolgármester szavait egyszerűen nem lehet komolyan venni

– vélekedett Ungár Péter, majd hozzátette: „Mert öt évvel ezelőtt is volt egy előválasztási vita, ahol Karácsony Gergely vállalta, hogy minden egyes fővárosi intézményt akadálymentesít. Ahogy azt is vállalta, hogy ha ez nem sikerül, akkor nem indul újra a választáson”. 

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/06/01/fopolgarmester-jeloltek-vitaja-budapest-vitezy-david-karacsony-gergely-ungar-peter/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Karácsony Gergely demonstrációt szervezett az NVI elé

Cikkünk frissül… 18.07: Kollégánk arról számolt be, hogy az épület előtt rengeteg ember van, mintegy 2-300 …