2024. április 22., hétfőMa Csilla napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 370,00 Ft | CHF: 406,00 Ft
2024.04.22. Csilla Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 370,00 Ft | CHF: 406,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Újabb tisztségéről mondott le Balog Zoltán

Hirdetés

Újabb tisztségéről mondott le Balog Zoltán

A KKETTK elnöke Lánczi András, a Századvég Intézet volt vezetője, a kuratóriumi tagok sorában pedig a Terror Háza főigazgatója, Schmidt Mária mellett megtalálható Martonyi János, a Fidesz volt külügyminisztere, és mint azt a Menedzsment Fórum megtudta, Balog Zoltán is.

A lap kérdésére az alapítvány most azt a tájékoztatást adta, hogy a református püspök erről a tisztségéről február 21-én lemondott. Szájer József a 2020-as brüsszeli botrányig szintén ugyanitt volt kuratóriumi tag.

Az 1999-ben létrejött a Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány 2022-től vagyonkezelői státusz szerint működik, intézményei között a Habsburg Történeti Intézet és a Kertész Imre Intézet is megtalálható. 

Hirdetés

„A kuratóriumi tagok tagsági jogviszonyáról az alapítvány kuratóriuma és felügyelőbizottsága együttesen jogosult dönteni” – közölte az alapítvány a Menedzsment Fórummal.

Mint arról korábban beszámoltunk, közvetlenül Novák Katalin volt köztársasági elnök lemondása után tanácsadó testületének tagja, Balog Zoltán került reflektorfénybe azzal, hogy támogatta a pedofilügyben érintett K. Endre kegyelmi kérelmét, […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/03/22/balog-zoltan-reformatus-puspok-tarsadalomkutato-alapitvany-kuratorium-tag-lemondas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Újabb jelölőszervezeteket vett nyilvántartásba a Nemzeti Választási Bizottság

Mivel a bejelentések megfeleltek a követelményeknek, az NVB nyilvántartásba vette az önkormányzati választásra az Együtt …