2024. április 25., csütörtökMa Márk napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 392,00 Ft | USD: 366,00 Ft | CHF: 401,00 Ft
2024.04.25. Márk Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 392,00 Ft | USD: 366,00 Ft | CHF: 401,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Újabb fordulatot vehet a gyilkossági ügy, amelybnen Curtis testvére is érintett

Hirdetés

Újabb fordulatot vehet a gyilkossági ügy, amelybnen Curtis testvére is érintett

Új gyilkossági verzió hangzott el Katzenbach Imre ismert labdarúgó megölésével kapcsolatos bírósági per szerdai napján – írta meg a Blikk. A portál közölte, az új információkat a 2-es számú titkos tanú mondta el, videón keresztül.

Mint arról az Index is írt, 2020-ban találták meg az akkor 11 éve eltűnt Katzenbach Imre holttestét Baranyajenő térségében, egy H. Attilához köthető vadászbirtokon. Az MTK volt labdarúgója a börtönbüntetését töltő gyanúsított strómanja volt, aki „eltűnése” előtt 500 millió forintot vett magához. A volt labdarúgó gyilkossága az Eclipse-ügyhöz köthető.

H. Attila korábban azt vallotta a bíróságon, hogy 2009 szeptember 22-én üzlettársa egy erdős területre csalta, ahol Sz. Lajos – aki az ismert zenész, Curtis testvére – és társa L. István a megbeszéltek szerint várták. Állítása szerint a két gyanúsított lefogta és egy csákánnyal halálosan megsebesítette Katzenbachot, majd egy előre megásott gödörben elföldelték.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/03/20/katzenbach-gyilkossag-uj-vallomasok-curtis-testvere-reszletek/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Befejezték a Balaton vízeresztését

Befejezte a Balaton vízeresztését a Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatóság szerdán a siófoki vízszintszabályozó zsilip zárásával – …