2024. április 23., keddMa Csilla napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 370,00 Ft | CHF: 406,00 Ft
2024.04.23. Csilla Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 370,00 Ft | CHF: 406,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Újabb emberi maradványokat találtak a Zala-réten, ahol pár hete is előkerült egy holttest

Hirdetés

Újabb emberi maradványokat találtak a Zala-réten, ahol pár hete is előkerült egy holttest

Vizlendvay József bűnügyi osztályvezető elmondta, hogy egy nő maradványai kerültek elő. A holttest helyét egy 21 éves zalaegerszegi férfi mutatta meg, akit korábban poligráffal vizsgáltak.  A férfi elmondása szerint egyik ismerőse tavaly ősszel ásta el élettársa holttestét –  tette hozzá.

A helyszíni vizsgálat után pár órával elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit, a nő élettársát, és a bíróság egy hónapra elrendelte letartóztatást – közölte Jánky Judit, a Zala Vármegyei Főügyészség szóvivője.

A férfi súlyosan bántalmazta élettársát, aki belehalt sérüléseibe.

Hirdetés

A gyanúsított a holttestet meggyújtotta, majd a maradványokat egy késsel feldarabolta, és elásta – mondta el Vizlendvay József. Az áldozat azonosítását szakértő bevonásával végzik.

A nyomozás […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/03/28/zalaegerszeg-buncselekmeny-gyilkossag-bantalmazas-emberi-maradvanyok-rendorseg/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Újabb jelölőszervezeteket vett nyilvántartásba a Nemzeti Választási Bizottság

Mivel a bejelentések megfeleltek a követelményeknek, az NVB nyilvántartásba vette az önkormányzati választásra az Együtt …