2024. május 25., szombatMa Orbán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 356,00 Ft | CHF: 389,00 Ft
2024.05.25. Orbán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 356,00 Ft | CHF: 389,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Új állomáson folytatódott Orbán Viktor kampánykörútja

Hirdetés

Új állomáson folytatódott Orbán Viktor kampánykörútja

Orbán Viktor miniszterelnök kedden Kaposváron folytatta vidéki kampánykörútját, megbeszélést folytatott Szita Károly polgármesterrel, és találkozott a kaposvári választópolgárokkal – közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

„Mi, magyarok két világháború árán tanultuk meg, hogy a háború rossz dolog, egy pusztító áradat, ami mindent magával sodor. Mindenekelőtt persze halált, szenvedést hoz, de elviszi a családok megtakarítását, a házat, a jószágot is. Porig rombolja az ország gazdaságát, az égbe löki az árakat is. Ezért amikor mi a béke mellett beszélünk, nemcsak az emberéletet védjük, hanem a gazdaságunkat is” – jelentette ki a miniszterelnök Kaposváron.

Orbán Viktor kiemelte: borotvaélen táncol a világ; a béke és egy mindent elpusztító háború határán van az emberiség.

Hirdetés

„A legfontosabb: békét kell teremteni, és mivel a Nyugat finanszírozza, nekik kell tenniük a befejezéséért is. Az európai intézményekbe békepárti, jobboldali képviselőket kell küldeni, a baloldali háborúpártiak helyett” – tette hozzá Magyarország miniszterelnöke.

A miniszterelnök már egy hete járja az országot

Szentkirályi Alexandra, a Fidesz–KDNP főpolgármester-jelöltje április 17-én a Bálnában indította kampányát. Az eseményen – amelyen felszólalt Baán László, a Szépművészeti Múzeum főigazgatója, Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője, valamint Tarlós István volt főpolgármester is – hétpontos tervet vázolt „Változást Budapesten” címmel.

A Fidesz április 19-én Választási Manifesztumot fogadott el az európai parlamenti választásra készülve a Millenárison. Az eseményen beszédet mondott Orbán Viktor miniszterelnök, felszólalt Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, valamint Deutsch Tamás EP-listavezető.

Orbán Viktor ezt követően április 22-én jelentette be, hogy <a href="//index.hu/belfold/2024/onkormanyzati_valasztas/eredmenyek/2024/04/22/orban-viktor-berugta-a-kampanyt-ep-valasztas-kampany-orszagjaras-korut/" id="hyperlink_9f5487a01c16d8ebd9c108ca3c723439" […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/onkormanyzati_valasztas/2024/04/30/kormanyfo-valasztas-2024-orban-viktor-miniszterelnok-kampany-korut-orszagjaras-fidesz-beke-haboru/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Megvan az év fagylaltja

A Magyar Cukrász Ipartestület 2024-ben is megrendezte a nagy népszerűségnek örvendő év fagylaltja versenyt – …