2024. április 23., keddMa Csilla napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 370,00 Ft | CHF: 406,00 Ft
2024.04.23. Csilla Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 370,00 Ft | CHF: 406,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Több autó összeütközött az M3-ason, már tíz kilométeres a kocsisor

Hirdetés

Több autó összeütközött az M3-ason, már tíz kilométeres a kocsisor

Két személyautó és három kisteherautó ütközött az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán Bagnál hétfőn reggel – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. Az érintett szakaszon már 10 kilométeres torlódás alakult ki, sokan kerülnek a 3-as főúton, így Hatvannál és Aszódnál is araszolnak a járművek.

Az utinform.hu azt írja, hogy a 38-as kilométernél már minden sáv járható, de a csaknem 10 kilométeres torlódás lassan oszlik. 

Az M5-ös autópályán, a Röszke felé vezető oldalon,

  • Újhartyán és Örkény között, a 47-es és az 53-as km között új, fix terelést építettek ki. A külső és a leállósávot lezárták, a forgalom a belső sávon, illetve az ellenkező, Budapest felé vezető oldal belső sávján halad.
  • A munka kapcsán az 53-as km-nél lévő Örkény/Albertirsa csomópont Röszke felé vezető oldalának kihajtóágát is lezárták. Kerülni személygépkocsikkal a 44-es km-nél lévő Dabas/Albertirsa csomóponton keresztül az 5-ös főút felé lehet, a tehergépjárműveknek viszont az autópályán továbbhaladva, a 67-es km-nél lévő Lajosmizse csomópontnál Budapest felé visszafordulva vezet a kerülőútjuk.

Burkolatfelújítás kezdődött az M7-es autópálya Letenye felé vezető oldalán,

Hirdetés

  • Balatonföldvár térségében. A 118-as és a 124-es kilométer között a forgalom a Budapest felé vezető oldalon, irányonként egy-egy sávon halad. A munkavégzés miatt Letenye felé a 121-es kilométernél lévő Balatonföldvár/ Bálványos csomópontban nem lehet le-, illetve felhajtani. Kerülni a 7-es főút felé lehet.
  • Hasonló terelést építettek ki Balatonszemes, illetve Balatonlelle térségében. Ott a Budapest felé vezető oldalt zárták le. A 132-es és a 139-es kilométer között a járművek a Letenye felé vezető oldalon, irányonként egy sávon haladhatnak. Fontos, hogy Budapest felé a 135-ös kilométernél lévő Balatonlelle/Kaposvár csomópont zárva van. A terelőutat a 7-es […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/03/25/m3-autopalya-baleset-torlodas-dugo-kozlekedes/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Újabb jelölőszervezeteket vett nyilvántartásba a Nemzeti Választási Bizottság

Mivel a bejelentések megfeleltek a követelményeknek, az NVB nyilvántartásba vette az önkormányzati választásra az Együtt …