2024. április 25., csütörtökMa Márk napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 392,00 Ft | USD: 366,00 Ft | CHF: 401,00 Ft
2024.04.25. Márk Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 392,00 Ft | USD: 366,00 Ft | CHF: 401,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Tanúkat és videókat keres a rendőrség a halálos ralibaleset ügyében

Hirdetés

Tanúkat és videókat keres a rendőrség a halálos ralibaleset ügyében

Mint arról beszámoltunk, március 24-én tömegszerencsétlenség történt az Esztergom–Nyergesújfalu ORB-futamon, amikor egy raliautó csapódott a nézők közé. A tömegbalesetben öten meghaltak, és sokan megsérültek, a helyszínre nyolc mentőautó és négy mentőhelikopter érkezett.

A rendőrség a baleset körülményeit büntetőeljárás keretében vizsgálja. Az ügyben ismeretlen tettes ellen folytatnak eljárást halálos tömegszerencsétlenséget okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétségének gyanúja miatt.

A rendőrség várja azok jelentkezését, akik a halálos ralibaleset ügyében érdemi információval vagy videófelvétellel rendelkeznek.

Hirdetés

Kizárólag olyan tanúk jelentkezését várják, akiknek a baleset bekövetkezésével összefüggésbe hozható felvételük van.

A Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy akinek információja van, személyesen jelenjen meg a rendőr-főkapitányságon, vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívón vagy a 34-517-777-es telefonszámon.

Korábban már elítélték a rali szervezőjét

Ahogy korábban megírtuk, Szujó Zoltán, a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség elnöke <a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/04/02/rendorseg-tanuk-halalos-ralibaleset-tragedia-esztergom-nyerges-video/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Schmidt Mária: Bibliai vésznek éltük meg a Covidot

A XXI. Század Intézet főigazgatója emlékeztetett: egy váratlan, légzőszerveket megtámadó vírus okozott világjárványt, amelyet addig …