2024. április 25., csütörtökMa Márk napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
2024.04.25. Márk Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Szentkirályi Alexandra: Budapestnek nincs újabb öt éve hamis ígéretekre

Hirdetés

Szentkirályi Alexandra: Budapestnek nincs újabb öt éve hamis ígéretekre

„Budapestnek olyan főpolgármesterre van szüksége, aki nemcsak ígérget, hanem cselekszik is” – jelentette ki Szentkirályi Alexandra, a Fidesz főpolgármester-jelöltje szombati, a közösségi oldalára feltöltött videónyilatkozatában.

Szentkirályi Alexandra a videójába bevágta Karácsony Gergely szerdai nyilatkozatát, amelyben a főpolgármester azt mondta: „nagyon fontos, hogy növeljük a bérlakásszektor arányát”.

„Nem ismerős ez valahonnan?” – tette fel a kérdést Szentkirályi Alexandra, amire újabb, ezúttal 2019-es Karácsony Gergely-nyilatkozattal válaszolt. Ebben a jelenlegi főpolgármester úgy fogalmazott: „olyan várost szeretnénk, ahol nem stadionok épülnek, hanem bérlakások”.

Hirdetés

A kormánypárti jelölt kijelentette, hogy Karácsony Gergely az előző kampányában is ugyanazokkal az ígéretekkel, üresen álló lakások bevonásával és bérlakásépítési programmal „kábított”, mint most.

Ki hiszi ezt még el? Budapestnek nincs újabb öt éve hamis ígéretekre, ez a város többet érdemel

– fogalmazott videónyilatkozatában Szentkirályi Alexandra.

Mint arról az Index is írt, Karácsony Gergely szerdán úgy fogalmazott, jelenleg súlyos lakhatási válság van, Budapest pedig élen jár az ingatlanár-emelkedésekben. A főpolgármester kiemelte: a lakhatási helyzet javításához a célokat már korábban megfogalmazták, most azonban az eszközöket is hozzárendelik. Hozzátette útjára indítják a Fővárosi Lakásügynökséget.

Ahogyan arról <a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/onkormanyzati_valasztas/2024/03/23/szentkiralyi-alexandra-fopolgarmester-jelolt-valasztasok/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Befejezték a Balaton vízeresztését

Befejezte a Balaton vízeresztését a Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatóság szerdán a siófoki vízszintszabályozó zsilip zárásával – …