2024. május 20., hétfőMa Bernát, Felícia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 357,00 Ft | CHF: 393,00 Ft
2024.05.20. Bernát, Felícia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 357,00 Ft | CHF: 393,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Szentkirályi Alexandra: a budapesti vezetéssel az a baj, hogy a szív és a meló is hiányzik belőle

Hirdetés

Szentkirályi Alexandra: a budapesti vezetéssel az a baj, hogy a szív és a meló is hiányzik belőle

„Ha Karácsony Gergelynek le kellene érettségiznie városvezetésből, akkor elégtelen bizonyítványt kapna. Csakis dumából és mellébeszélésből kapna jeles osztályzatot” – hangsúlyozta az Origonak adott, pénteken megjelent interjújában Szentkirályi Alexandra, a Fidesz főpolgármester-jelöltje.

A kormánypártok főpolgármester-jelöltje az interjúban a következőkről beszélt:

  • A jelölt szerint a nemtörődömség, hanyagság, amit a városban tapasztalnak. Elégedetlenek a hatalmas dugók, a szemét, a kosz és a hajléktalanság miatt. 
  • A budapestiek nagyon szeretik a városukat, szeretnék, hogy jól és rendben működjenek a dolgok, de úgy érzik, hogy Budapest nem a budapestiekről szól. Szentkirályi Alexandra azt látja, hogy a bajok gyökere, hogy Karácsony inkább Gyurcsánynak akar megfelelni, nem a budapestieknek.
  • A mostani vezetéssel az a baj, hogy a szív és a meló is hiányzik belőle. Azt mondta, ha Karácsony Gergelynek le kellene érettségiznie városvezetésből, akkor elégtelen bizonyítványt kapna. Csakis dumából és mellébeszélésből kapna jeles osztályzatot.
  • Mindenkinek jár a bizalom, és Karácsony Gergely kapott is öt évet, hogy bizonyítson. Ő ezzel visszaélt, becsapta és átverte a budapestieket. Látszik, hogy a kampányban mindent meg is tesz, hogy a választás ne az ő teljesítményéről szóljon, hiszen az siralmas.
  • A főpolgármester-jelölt szerint összeállt a harmadik Gyurcsány-kormány. Draskovics Tibor, gyurcsányista exminiszter, aki […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/onkormanyzati_valasztas/2024/05/11/szentkiralyi-alexandra-fopolgarmester-jelolt-fidesz-valasztasok/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Vitézy Dávid: Már egy hónapja épül a kampányzebra az Astorián

Egy hónapja számoltunk be arról, hogy új, jelzőlámpás gyalogátkelő létesül az Astoriánál, a Rákóczi úton, …