2024. június 22., szombatMa Paulina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 397,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
2024.06.22. Paulina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 397,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Százezer forintra bírságolták a Fidesz zuglói polgármester-jelöltjét

Hirdetés

Százezer forintra bírságolták a Fidesz zuglói polgármester-jelöltjét

A Jókai Mór Általános Iskolában, az udvar avató ünnepségén, tanítási időben jelent meg Borbély Ádám, a Fidesz-KDNP zuglói polgármester-jelöltje, aki személyes kampányára használta fel az eseményen jelenlévő gyermekeket amikor a felújítási program eredményét bejelentő eseményen róluk is publikált fotókat.

Ezt az egyik gyerek hozzátartozója jelentette, a helyi választási bizottság pedig a kifogásnak helyt adva megállapította, hogy Borbély nem képviselői minőségében volt jelen (mivel nem ennek a területnek a képviselője, hanem listás) ezzel pedig tiltott kampánytevékenységet folytatva megsértette a választási eljárásról szóló törvényt, a köznevelési törvényt és a jóhiszemű és rendeltetésszerű joggyakorlás elvét is. 

A POLITIKUST MINDEZÉRT 100 EZER FORINT BÍRSÁG MEGFIZETÉSÉRE KÖTELEZTE ÉS ELTILTOTTA A TOVÁBBI JOGSÉRTÉSEKTŐL.

Hirdetés

Az összeg megállapításában szerepet játszott, hogy Borbély Ádám közösségi oldalán, nagy nyilvánosság előtt osztotta meg a képeket, ezzel a választói akaratot nagy mértékben befolyásolva.

A Fidesz polgármester-jelöltje egyébként járt az Arany […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/onkormanyzati_valasztas/2024/06/04/zuglo-kampany-fidesz-valasztasi-bizottsag-buntetes-gyermekek/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Megtaláltuk a vállalkozót, akit Magyar Péter megnevezett a törölt posztjában

Kollár Steve, a „magyar Terminátor” egy rakás címet begyűjtött már: volt világbajnok táncos, ingatlanfejlesztő és …