2024. március 2., szombatMa Lujza napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 364,00 Ft | CHF: 411,00 Ft
2024.03.02. Lujza Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 364,00 Ft | CHF: 411,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Szántóföldön futva menekült az ittas sofőr, ott fogták el a rendőrök

Hirdetés

Szántóföldön futva menekült az ittas sofőr, ott fogták el a rendőrök

A fiatal férfit, a Nógrád Vármegyei Főügyészség adatai szerint ez év márciusában látták Tereske lakott területén vezetni a rendőrök, akik követni kezdték a sofőrt miután felismerték. Akkor a vádlott a gázra lépett, és nagy sebességgel Szátok irányába hajtott és egy lakott területen kívüli helyen hagyta autóját, hogy futva meneküljön tovább. Egy szántóföldön futott, ahol elesett így a rendőrök beérték és elfogták őt. 

Miután elfogták a hatóságok megállapították, hogy jelentős mennyiségű alkoholt is fogyasztott, azonban nem ez volt az első alkalom, hogy ilyen bűncselekmény miatt fogták el a férfit. 

Az év elején a Balassagyarmati Törvényszék 1 év 8 hónap börtönre ítélte a fiatalt továbbá 5 évre eltiltotta a járművezetéstől. A vád pontok között szerepelt a lopás bűntette, illetve az ittas állapotban elkövetett járművezetés vétsége. 

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/08/30/buncselekmeny-nograd-varmegye-balassagyarmat-bortonbuntetes/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Három év börtönt kapott a honvédségtől eltávolított szexuális ragadozó

Dobó Dénes közleménye szerint a katonai tanács a vádlottat kétrendbeli szexuális kényszerítés bűntettének kísérletében mondta …