2024. május 19., vasárnapMa Ivó, Milán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 357,00 Ft | CHF: 393,00 Ft
2024.05.19. Ivó, Milán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 357,00 Ft | CHF: 393,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Súlyos baleset történt a Richter Flórián Cirkuszban

Hirdetés

Súlyos baleset történt a Richter Flórián Cirkuszban

A szombat délután (május 4.), 3 órakor kezdődő előadáson súlyos baleset történt a Richter Flórián Cirkuszban, amelynek következménye, hogy egy nézőjük súlyosan megsérült. Ennek hatására az esti előadás elmaradt, viszont tájékoztatásuk szerint a vasárnapi nap már menetrend szerint folytatódik tovább, délelőtt 11 órás kezdettel.

A cirkusz a hatóságokkal mindenben együttműködik, és belső vizsgálatot is indítottak a történtek tisztázására és a hasonló esetek megelőzésére. Közleményüket az esetről kérésükre változtatás nélkül közöljük:

„A ma délután 3 órai előadásunk alatt, a lengőtrapéz produkció közben egy szerencsétlen baleset következtében az egyik nézőnk súlyos sérülést szenvedett. Természetesen azonnal mentőt hívtunk hozzá, a szakszerű orvosi ellátása folyamatban van.

A baleset miatt a ma 18 órai előadásunkat nem tartjuk meg, az erre az időpontra megváltott jegyek a holnapi 11 órai vagy a 15 órai előadásunkra lesznek érvényesek! A történtek teljesen letaglóztak bennünket is, a Richter Flórián Cirkusz vezetősége és teljes társulata őszinte sajnálatát és aggódását fejezi ki és mihamarabbi felépülést kíván a balesetet szenvedő nézőjének! […]

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/05/05/richter-florian-cirkusz-baleset-serules-sulyos-nezo/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Berobbant az eperszezon, bőséges gyümölcstermés várható idén Magyarországon

Ebben az évben jó eperszezonra számítanak a szakemberek, az RTL arról számolt be, hogy berobbant …