2024. február 25., vasárnapMa Géza napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
2024.02.25. Géza Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Saját lakásukból lakoltattak ki egy családot Csepelen

Hirdetés

Saját lakásukból lakoltattak ki egy családot Csepelen

Részben saját tulajdonú ingatlanukból lakoltattak ki egy négytagú családot, köztük egy mozgássérült gyermeket is kedd reggel Csepelen – írja a Mérce.

A portál beszámolója szerint nemcsak a végrehajtó és a rendőrség volt jelen a helyszínen, hanem a Szikra Mozgalom és az A Város Mindenkié tagjai is, akik élőlánccal próbálták megakadályozni a kilakoltatást.

Jámbor András párbeszédes országgyűlési képviselő is részt vett az élőláncban. A politikus elmondta, hogy az ingatlan, amelyből kilakoltatták a négyfős családot, részben az ő tulajdonukban van, és egy mozgássérült gyermek is tagja a családnak.

A Mérce szerint a család lakásának egyik felét elárverezték a házaspár válása utána, erről azonban nem tudott a lakásban maradó nő. Emiatt nem élhetett elővásárlási jogával, és nem tudott licitálni a lakás másik felére.

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/08/29/kilakoltatas-csepel-csalad-elolanc-szikra-mozgalom-a-varos-mindenkie/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Három év börtönt kapott a honvédségtől eltávolított szexuális ragadozó

Dobó Dénes közleménye szerint a katonai tanács a vádlottat kétrendbeli szexuális kényszerítés bűntettének kísérletében mondta …