2024. április 21., vasárnapMa Konrád napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
2024.04.21. Konrád Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Perceken belül megkezdődik Magyar Péter meghallgatása

Hirdetés

Perceken belül megkezdődik Magyar Péter meghallgatása

Cikkünk folyamatosan frissül!

Magyar Péter a meghallgatásról előzetesen azt írta: ha a Völner-Scahdl (és társai!) ügyről lesz szó, akkor elmondja a hatóságnak a rendelkezésére álló összes információt, „ami után a kormány nem tehet mást, minthogy lemond”.

Szerda reggeli posztjában mindezt azzal egészítette ki, hogy „ha valamiért nem jutna eszükbe a Völner-Schadl és társai ügyben kérdezni, akkor a kihallgatás végén jegyzőkönyvbe mondja mindazt, amit tud, és ő maga kéri tanúkénti meghallgatásomat abban az ügyben is.

„Hajrá Péter”, „Nem hagyjuk”, „Nem félünk” – valamivel tíz óra előtt ezt skandálta a tömeg a Fővárosi Nyomozó Ügyészség épülete előtt. Magyar Péter a helyszínen elismételte mindazt, amiről már korábban a posztjaiban is beszélt, reményét fejezte ki, hogy a „Polt Péter-féle fideszes ügyészség” Völner-Schadl-ügyről szeretné meghallgatni. Hangsúlyozta, hogy amikor kijön, egyeztet az ügyvédeivel, és tájékoztatást ad a részletekről.

Hirdetés

Mint ismert, Magyar Péter volt felesége, Varga Judit korábbi igazságügyi miniszter lemondása után döntött úgy: elérkezett az idő ahhoz, hogy kitálaljon. Azóta többször, több ízben beszélt arról, hogyszámos, a kormány számára kellemetlen részletet tud többek között a Völner-Scahdl-ügyről.

  • Az ATV Egyenes beszéd című műsorában

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/03/20/magyar-peter-meghallgatas-fovarosi-nyomozo-ugyeszseg-korrupcio-kormany/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Hét vármegyére csaphat le a zivatar, kiadták a figyelmeztetést

Vasárnap a kezdeti naposabb időt követően egyre több felhő lesz felettünk, de legalább pár órára szinte …