2024. február 29., csütörtökMa  napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 362,00 Ft | CHF: 411,00 Ft
2024.02.29.  Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 362,00 Ft | CHF: 411,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Pálffy István szerint sokan csak arra vártak, mikor bukik el

Hirdetés

Pálffy István szerint sokan csak arra vártak, mikor bukik el

Az egykori országgyűlési képviselő, majd dublini nagykövet 13 év után tért vissza a képernyőre, igaz csak egy adás erejéig. Pálffy István 2023. augusztus 21-én a Hír TV Napi aktuális című műsor házigazdájaként tért vissza, ahol azonban a Márki-Zay Péterrel folytatott beszélgetésében olyan dolgokat jelentett ki, miszerint „türelemmel kell lenni egy olyan betegség iránt is, mint a pedofiloké”. Ezt követően azonnali hatállyal kirúgták.

A műsorvezető a botrány óta először szólalt meg. A Blikknek adott interjújában többek között arról beszélt, hogy

  • egy évig gondolkozott azon, elvállalja-e a Hír TV felkérését, amit végül azért tett meg, mert be akarta tömni azokat az apró lyukakat, amelyek szerinte az információs palettán vannak.
  • Úgy véli, az váltotta ki az emberek nemtetszését, amikor kiderült, hogy három millió forint lesz a fizetése, amelynek állítása szerint csak a harmadát kapta meg valójában.
  • „Reális forgatókönyv lehet, hogy kialakult felém egy ellenszenv, és mindenki várta, mikor kerülök akár csak a közelébe egy olyan aknának, amibe belebukhatok” – jelentette ki.
  • […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/11/02/palffy-istvan-hirtv-musorvezeto-kirugas/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Három év börtönt kapott a honvédségtől eltávolított szexuális ragadozó

Dobó Dénes közleménye szerint a katonai tanács a vádlottat kétrendbeli szexuális kényszerítés bűntettének kísérletében mondta …