2024. május 25., szombatMa Orbán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 356,00 Ft | CHF: 389,00 Ft
2024.05.25. Orbán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 356,00 Ft | CHF: 389,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Ötven millió forintot nyert egy magyar játékos a Sugar Rush-on

Hirdetés

Ötven millió forintot nyert egy magyar játékos a Sugar Rush-on

„Bár csupán néhány órája történt a nagy esemény, ám már most várjuk a következőt” – fogalmazott Tulik Ágnes, a Vegas.hu marketing igazgatója az 50 millió forintos nyereménnyel kapcsolatban.

„Létezik ugyanis egy városi legenda, amely szerint a nagy nyereményeket követően, hosszú idő, amíg új, nagy nyertest köszönthetünk, ám az élet erre a tételre rendre rácáfol. Ráadásul éppen a Sugar Rush-hoz hasonló, úgynevezett slotjátékoknál fordult elő többször is, hogy egymás után viszonylag rövid időn belül jöttek össze nagyösszegű kifizetések. Arról nem beszélve, hogy minden esély megvan ennél is nagyobb nyereményre, mert a Vegas.hu oldalra hamarosan érkezik egy olyan új játék, ahol a mostani összegnek a többszöröse is elvihető lesz” – tette hozzá.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/05/10/vegas.hu-nyeremeny-online-kaszino-sportfogadas/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Megvan az év fagylaltja

A Magyar Cukrász Ipartestület 2024-ben is megrendezte a nagy népszerűségnek örvendő év fagylaltja versenyt – …