2024. május 22., szerdaMa Júlia, Rita napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 355,00 Ft | CHF: 390,00 Ft
2024.05.22. Júlia, Rita Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 355,00 Ft | CHF: 390,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Nyakon szúrta és húsklopfolóval verte fejbe fitnesszmodell feleségét, tizenhét évet kapott a nyírteleki férfit

Hirdetés

Nyakon szúrta és húsklopfolóval verte fejbe fitnesszmodell feleségét, tizenhét évet kapott a nyírteleki férfit

A vádlottat különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettének kísérletében mondta ki bűnösnek a bíróság – írta Bartha Andrea, a törvényszék sajtószóvivője közleményében.

Az ítélet tényállása szerint házasságuk megromlása miatt a nő közös kiskorú gyermekükkel együtt 2022 júniusában elköltözött a férjétől. A férfi nem tudta elfogadni párja döntését, ezért 2022. szeptember 30-án a hajnali órákban nyírteleki otthonába hívta a nőt, ahol vitatkozni kezdtek. Ekkor a széken ülő feleségét egy húsklopfolóval fejen ütötte, a padlóra esett nőt ezután több alkalommal olyan erővel szúrta hátba, hogy eltört a kés pengéje – ismertette a szóvivő az MTI szerint.

Hozzátette, miután az asszonynak sikerült felállnia, támadója a háta mögé került, belemarkolt a hajába, nyakát hátrafeszítette és egy másik késsel a nyaka mindkét oldalát megszúrta.

A kiabálásra felébredt és sírni kezdett a másik szobában alvó gyermekük, ekkor a férfi behúzta a nőt a hálószobába, majd utána vitt egy fejszét és egy kötelet is. A nőnek maradt annyi lélekjelenléte, hogy halottnak tettette magát – folytatta Bartha Andrea, – így a férfi azt hitte, hogy meghalt, felhagyott a bántalmazással és öngyilkosságot kísérelt meg a fürdőszobában. Ezalatt a nő kimenekült a házból és segítséget kért a szomszédoktól – tette hozzá.

Hirdetés

A szóvivő közleményében utalt arra, a vádlott az eljárásban azzal védekezett, erős felindulás […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/05/02/bunugy-nyiregyhazi-torvenyszek-fegyhaz-nyirtelek-fitnesszmodel/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Orbán Viktor: Ha egy ország elfelejti a labdarúgómúltját, akkor nem lesz mire felépítenie a jövőjét

Orbán Viktor azt mondta: a kiadvány elsősorban a helyieknek fontos, de a magyar futball számára …