2024. június 15., szombatMa Jolán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 397,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
2024.06.15. Jolán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 397,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Népszavazás keretében fogna össze Vona Gábor Magyar Péterrel

Hirdetés

Népszavazás keretében fogna össze Vona Gábor Magyar Péterrel

Magyar Péter a szombati Békemenet után jelentette be: a Tisza Párt petíciót indít annak érdekében, hogy Orbán Viktor és Deutsch Tamás leállítsa „az adófizetői pénzen folytatott félelemkeltő kampányt, mely a gyermekek lelki fejlődésére ártalmas.”

A bejelentésre reagálva Vona Gábor nyílt levélben fordult Magyar Péterhez, azt kérve, hogy a petíció helyett inkább népszavazást kezdeményezzenek, méghozzá pártjával, a Második Reformkorral közösen. A kormánypártok nevében Menczer Tamás, a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója reagált Magyar Péter bejelentésére, amelyről itt írtunk.

„Szombat esti petíciótoknak, amely arról szólt, hogy elég volt a gyermekeink lelki nyugalmát tönkretevő háborús propagandából, nagyon-nagyon örültem. A 2RK egyik legfontosabb programpontja a mentális egészség erősítése Magyarországon. Az országjárásom során én is számtalanszor beszéltem az elmúlt hetekben arról, mennyire aljas dolog háborúval riogatni egy politikai kampányban, és hogy ez milyen pusztító hatással bír a legifjabb generációk lelki egészségére. Hozzátok hasonlóan mi is azt mondjuk: ebből elég volt!” – kezdte Vona Gábor, kiemelve, hogy egy petíció […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/06/03/vona-gabor-magyar-peter-peticio-gyermekvedelem-nepszavazas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Karácsony Gergely demonstrációt szervezett az NVI elé

Cikkünk frissül… 18.07: Kollégánk arról számolt be, hogy az épület előtt rengeteg ember van, mintegy 2-300 …