2024. május 19., vasárnapMa Ivó, Milán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 357,00 Ft | CHF: 393,00 Ft
2024.05.19. Ivó, Milán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 357,00 Ft | CHF: 393,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Nagy felháborodást váltott ki a balatoni buszjáratok ritkítása

Hirdetés

Nagy felháborodást váltott ki a balatoni buszjáratok ritkítása

A Volánbusz közleménye szerint május 1-jétől több balatoni buszjárat is módosul. A változás miatt nem lehet majd Budapestről közvetlenül eljutni busszal az északi parti településekre. A 24.hu arról számolt be, hogy Lázár János minisztériumának járatritkítása nagy felháborodás váltott ki az emberekből.

A busztársaság a vasút igénybevételét javasolja a főváros és a Balaton északi parti települései közötti eljutáshoz.

A balatoni buszjáratok megszüntetése leginkább a Budapestről Tihanyba és Hévízre induló utasoknak okozhat kellemetlenséget.

Hirdetés

Az említett településekről nem lehet majd közvetlenül eljutni a fővárosból busszal, míg a déli parton továbbra is jár az 1188-as járat.

Megszűnik a 1201-es járat, amely Budapestről Tihanyba indult, és Balatonalmádit, Lovast, Balatonfüredet érintve közlekedett. A Volánbusz Budapest és Balatonfüred között a vasutat, Balatonfüred és Tihany között a 7355-ös buszt javasolja.

Módosul az 1190-es […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/04/28/balatoni-buszjaratok-tihany-heviz-megszuntetes-modositas-volanbusz-mav-vonat-jaratritkitas-lazar-janos/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Berobbant az eperszezon, bőséges gyümölcstermés várható idén Magyarországon

Ebben az évben jó eperszezonra számítanak a szakemberek, az RTL arról számolt be, hogy berobbant …