2024. május 22., szerdaMa Júlia, Rita napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 355,00 Ft | CHF: 390,00 Ft
2024.05.22. Júlia, Rita Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 355,00 Ft | CHF: 390,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Minden gyermekvédelmi dolgozót átvilágítanak, kiderült, miről szólnak a tesztek

Hirdetés

Minden gyermekvédelmi dolgozót átvilágítanak, kiderült, miről szólnak a tesztek

A Népszavának nyilatkozó intézményvezető elmondta, hogy az első körben a teszteken csak és kizárólag vezetői kompetenciákkal kapcsolatos feladatok szerepeltek, a függőségekre, szexuális devianciákra vonatkozó kérdések nem. Igaz, az elkövetkező hetekben klinikai szakpszichológusnál is meg kell jelenniük. 

Mint arról tájékoztattunk, a nagy port kavaró kegyelmi ügy miatt ismét reflektorfénybe került a gyermekvédelem témája Magyarországon. A Belügyminisztérium nemrég soron kívüli ellenőrzést rendelt el az összes intézményben, de a kormány arról is döntött, hogy a gyermekvédelmi intézmény-vezetők további munkáját és kinevezését pszichológiai alkalmassági vizsgálathoz köti. Vizsgálják többek között a stressztűrő képességet, a szexuális devianciától, alkohol- vagy drogfüggőségtől mentes élettörténetet, az általános pszichés állapotot, az életkornak megfelelő érettséget és átlag feletti érzelmi-indulati kontrollt.

A héten Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője közölte, hogy

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/04/27/gyermekvedelem-tesztek-intezmenyek-vezetoi-atvilagitas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Orbán Viktor: Ha egy ország elfelejti a labdarúgómúltját, akkor nem lesz mire felépítenie a jövőjét

Orbán Viktor azt mondta: a kiadvány elsősorban a helyieknek fontos, de a magyar futball számára …