2023. november 30., csütörtökMa András, Andor napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 378,00 Ft | USD: 344,00 Ft | CHF: 393,00 Ft
2023.11.30. András, Andor Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 378,00 Ft | USD: 344,00 Ft | CHF: 393,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Megszólalt a fotós, akinek a képei miatt letiltották a kiskorúaknak a World Press Photo kiálítást

Hirdetés

Megszólalt a fotós, akinek a képei miatt letiltották a kiskorúaknak a World Press Photo kiálítást

Mint megírtuk, a Mi Hazánk kezdeményezése miatt nem látogathatják 18 év alattiak a Nemzeti Múzeumban megtekinthető Nemzetközi Sajtófotó Kiállítást.

A döntést Dúró Dóra, a párt elnökhelyettese a gyermekvédelmi törvényre hivatkozva kérte Csák János kulturális és innovációs minisztert, hogy hozza meg a döntést, hiszen a kiállítás egyik fotósorozata LMBTQ-embereket ábrázol. A döntés ellen  az Egységes Diákfront aktivistái tüntettek is a múzeum lépcsőjénél.

A szóban forgó képsorozat készítője, a többek között a New York Timesnak is fotózó Hannah Reyes Morales szerint sem a képek, sem az azokon ábrázolt emberek nem veszélyesek és nem károsak.

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/10/31/world-press-photo-lmbtq-korlatozas-hannah-reyes-morales-fulop-szigetek/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Három év börtönt kapott a honvédségtől eltávolított szexuális ragadozó

Dobó Dénes közleménye szerint a katonai tanács a vádlottat kétrendbeli szexuális kényszerítés bűntettének kísérletében mondta …