2024. április 25., csütörtökMa Márk napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
2024.04.25. Márk Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Megrázó képsorok: vonat előtt botorkált egy idős nő Monoron, hajszálon múlt az élete

Hirdetés

Megrázó képsorok: vonat előtt botorkált egy idős nő Monoron, hajszálon múlt az élete

Monoron az egyik térfigyelőkamera rögzítette, hogy egy idős, bottal közlekedő hölgy a pirosan villogó lámpa, és a leengedett sorompó ellenére sétált át a síneken, ami miatt a mozdonyvezetőnek vészfékeznie kellett.

A felvételen látható, hogy a szatyrot és táskát cipelő nő elsétál a várakozó kocsisor mellett, megkerüli a sorompót, majd az orra előtt elhalad egy csaknem százzal száguldó vonat.

Ezt követően a tilos jelzés ellenére a sínekre lép, jobbra néz, és átsétál a túloldalra, majd egy másodperc múlva elhalad mögötte néhány centire egy másik vonat is. Mintha mi se történt volna, a nő zavartalanul folytatja útját. 

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/03/31/vonat-monor-sinek-tilos-jelzes-idos-holgy-sorompo-eljaras/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Befejezték a Balaton vízeresztését

Befejezte a Balaton vízeresztését a Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatóság szerdán a siófoki vízszintszabályozó zsilip zárásával – …