2024. június 22., szombatMa Paulina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 397,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
2024.06.22. Paulina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 397,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Mégis visszamegy régi iskolájába a bőnyi késelés áldozata

Hirdetés

Mégis visszamegy régi iskolájába a bőnyi késelés áldozata

Horváth Mirella, a bőnyi Szent István Általános Iskolában megkéselt diáklány ugyan korábban kijelentette, hogy már nem menne vissza az iskolába, most úgy tűnik, meggondolta magát – írja a Blikk.

A lap információi szerint a 12 éves lányt már a rendőrség is meghallgatta a történtekről. Édesapja, Horváth József elmondta, hogy Mirella el tudott mondani mindent, de nagyon megviselte.

Készültünk rá lelkileg, de azért így is elsírta magát, hiába erős, egy ilyen traumát nem lehet ennyi idő alatt feldolgozni. Fizikálisan szerencsére már jól van, mentálisan viszont még érződik rajta a megrázkódtatás. Rendszeresen járunk vele pszichológushoz, aki segít neki a feldolgozásban

– fogalmazott a férfi.

Hirdetés

A késelés után ugyan Mirella azonnal kijelentette, hogy nem akar visszamenni az iskolába, most mégis meggondolta magát, ugyanis tanárai és diáktársai visszacsábították a tinédzsert.

„Az anyukájával bementek az iskolába, ahol beszéltek a tanárnőjével és az igazgatóval is. Nagyon támogatóak a gyerekek is, mindenki várja vissza, ezért mégis úgy döntött, hogy visszamenne közéjük. Persze már néztem neki más intézményeket is, de így nem lesz rá szükség. Legkésőbb szeptembertől biztosan, de még az is lehet, hogy már jövő héten visszatér. Szerencsére szépen tud mozogni, a varratokat kiszedték, és a röntgenfelvétel is jó lett” – tette hozzá Horváth József.

Ahogyan arról az Index is beszámolt, április 29-én egy 12 éves lány – B. Katalin – a bőnyi Szent István Király Általános […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/05/31/bony-keseles-iskola-aldozat/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Megtaláltuk a vállalkozót, akit Magyar Péter megnevezett a törölt posztjában

Kollár Steve, a „magyar Terminátor” egy rakás címet begyűjtött már: volt világbajnok táncos, ingatlanfejlesztő és …