2024. április 21., vasárnapMa Konrád napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
2024.04.21. Konrád Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Már zajlanak a nyári honvédelmi táborok előkészületei, hamarosan a jelentkezés is elindul

Hirdetés

Már zajlanak a nyári honvédelmi táborok előkészületei, hamarosan a jelentkezés is elindul

Szalay-Bobrovniczky Kristóf tájékoztatása szerint már javában zajlanak a nyári honvédelmi táborok előkészületei, amelyek idén is biztonságos körülmények között adnak bepillantást a fiataloknak a katonák életébe. 

A tárcavezető elmondta: 2024 nyarán júniustól augusztusig 121 turnusban 4500 gyermek táborozhat. A honvédelmi táborokban a diákok 25-féle különböző honvédelmi témájú tematikából választhatnak az ország mintegy 47 különböző helyszínén. A miniszter kiemelte: újdonság a tematikák között a drón-, életmód-, kibervédelmi, ejtőernyős és Ludovika-pályaorientációs tábor.

A programokat – kifejezetten a korcsoportokra szabva – tapasztalt katonák vezetik le, a táborlakók a többi között megtanulhatják az álcázás technikáját, megismerkednek a tereptannal, tanulnak közelharcot, elsajátíthatnak túlélési technikákat, illetve az életmentés alapjait is.

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/04/02/szalay-bobrovniczky-kristof-honvedelem-nyari-taborok-jelentkezes/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Hét vármegyére csaphat le a zivatar, kiadták a figyelmeztetést

Vasárnap a kezdeti naposabb időt követően egyre több felhő lesz felettünk, de legalább pár órára szinte …