2024. május 25., szombatMa Orbán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 356,00 Ft | CHF: 389,00 Ft
2024.05.25. Orbán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 356,00 Ft | CHF: 389,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Magyar Péter szerint Dobrev Klára ijesztő, a DK alelnöke kiakadt az ízléstelen megjegyzés miatt

Hirdetés

Magyar Péter szerint Dobrev Klára ijesztő, a DK alelnöke kiakadt az ízléstelen megjegyzés miatt

A DK alelnöke arra hívta fel a figyelmet, hogy Magyar Péter pár nappal ezelőtt Szokolyán, a POLIP Közéleti Táborban, politológushallgatók előtt azt mondta: 

Dobrev Klára ilyen egészen ijesztő, de ha gyerek lennék vagy gyerekem lenne, lehet, nem tolnám ott babakocsival, nehogy megálljon a növekedésben.

„Ez az épületes mondat nem Bayer Zsolt, hanem Magyar Péter szájából hangzott el” – írta Molnár Csaba, hozzátéve: „A Fideszből frissen kiugrott politikus éppen azt ecsetelte, mennyire taszítják a választási plakátok, különösképpen Dobrev Klára plakátja”.

Hirdetés

„Azon túl, hogy a mondat nagyon tágan kezeli a magyar nyelv kereteit, nem más, mint a Magyar Péter által Dobrev Klára ellen indított, ízléstelen lejárató kampány újabb eleme. Az első esetben lényegében lehülyézte Dobrev Klárát, most pedig a külsejére tett sértő megjegyzést a magát tisztes, konzervatív polgárnak beállító politikus” – fogalmazott a DK alelnöke, aki azt is megjegyezte:

Ezt a beszédet már jól ismerjük. Ez a Fidesz stílusa, de annak is a legalja, az a szint, amit Bayer Zsoltra szoktak kiosztani még a Fideszben is. Kulturált politikusok nem beszélnek így egymásról Magyarországon, sőt sehol Európában. 

A DK politikusa által megosztott videórészlet alább megtekinthető.

Ez volt a pontos kontextus, Magyar Péter így reagált 

A felvétel egy hosszabb, közel egy órás<a href="https://www.facebook.com/polipegyesulet/posts/pfbid0QD9MUJWpACLRxNZx6ZLKhjNVvRQT8ytk1ZUTqsiniVUWPAUeQisU9xS4ScjYx4Ful" id="hyperlink_296cf9c2da1592f4043b838a9cf05114" rel="nofollow" […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/04/29/magyar-peter-dobrev-klara-szemelyeskedes-serto-megjegyzes-molnar-csaba-dk/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Megvan az év fagylaltja

A Magyar Cukrász Ipartestület 2024-ben is megrendezte a nagy népszerűségnek örvendő év fagylaltja versenyt – …