2024. április 25., csütörtökMa Márk napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
2024.04.25. Márk Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Magyar Péter: Soha nem bántottam a feleségemet, a gyermekeim anyját

Hirdetés

Magyar Péter: Soha nem bántottam a feleségemet, a gyermekeim anyját

Magyar Péter – aki március 15-én jelentette be, hogy pártot alapít – a hétvégén keveredett bele egy ügybe, amelynek eddig nem minden részletét lehet tisztán látni:

  • Először Magyar posztolt vasárnap este arról, hogy készült egy – állítása szerint – hamisított rendőri jelentés egy 2020. december 29-én történt veszekedéséről volt feleségével, Varga Judittal, és eszerint erőszakosan lépett fel vele szemben.
  • Varga Judit másfél órával később a Facebook-oldalán megosztott egy korábban készült videót, amely a kapcsolati erőszak problémájára hívja fel a figyelmet (a volt igazságügyi miniszternek ez volt az első Facebook-posztja azóta, hogy lemondott az EP-listavezetésről több mint egy hónappal ezelőtt). 
  • Magyar Péter erre reagálva üzent neki, és azt írta, hogy szerinte Vargát megzsarolták.
  • Hétfő délután felfedte, hogy a HVG újságírója, Dezső András mutatta meg neki a szóban forgó jelentést. Az is kiderült, hogy mások javaslatára 24 órás személyi védelmet kért, valamint a rendőrség is vizsgálatot kezdett a sajtóban megjelent állítások, illetve „Magyar Péter nyilatkozata, bejegyzése és vélelmei” miatt.
  • Hétfőn késő délután a HVG egyik cikkében megjelent, hogy mi olvasható az említett rendőri jelentésben. A lap szerint többek között az, hogy Magyar Péter agresszív, megfélemlítő magatartást tanúsított. Erre Magyar Péter Dezsőt is bűncselekmény elkövetésével vádolta meg, és leírta a saját, részletes verzióját arról, hogy mi történt az említett napon. 

Magyar Péter e fejleményeket követően érkezett meg reggel az ATV stúdiójába. A Startban először azt kérdezték tőle: kijelenti-e, hogy sose bántalmazta a kapcsolatuk idején a volt feleségét. 

Soha nem bántottam a feleségemet, a gyermekeim anyját

– mondta erre Magyar.

Hirdetés

„Szimpla családi veszekedés volt” – mondta arról, ami közte és Varga Judit közt történt az említett napon.  Úgy fogalmazott, hogy szerinte az az egész „egy jól felépített kommunikációs kampány” .

Politikai Mónika show

Magyar Péter a publikált […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/03/19/magyar-peter-partalapitas-varga-judit-csaladon-beluli-eroszak-atv-start/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Befejezték a Balaton vízeresztését

Befejezte a Balaton vízeresztését a Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatóság szerdán a siófoki vízszintszabályozó zsilip zárásával – …